En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"Veníem de la pèrdua de la innocència davant l'Estat"

Per parlar-ne del que va significar i significarà aquesta Diada del 2018, Joan Trias, presentador d’A Primera Hora, ha parlat amb el periodista Antoni Bassas:…

12 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Per parlar-ne del que va significar i significarà aquesta Diada del 2018, Joan Trias, presentador d’A Primera Hora, ha parlat amb el periodista Antoni Bassas: "En certa forma veníem de la pèrdua de la innocència davant l'Estat: amb els cops als votants, dels presos i exilats, i perquè no hi ha estratègia comuna dels partits"
També aquest dimarts al vespre ens vam assabentar de la dimissió de la ministra de sanitat Carmen Montón i del nom de qui serà la nova ministra Maria Luisa Carcedo, i ho ha explicat Maria José Torrens, llicenciada en Ciències Polítiques i Econòmiques per la Universitat de Barcelona: “Això és vergonyós: com actuarà aquesta persona? En el seu discurs polític, és un descrèdit. No podrà canviar res, l’únic, s’ha de canviar a ell mateix”
I primer dia de classes. Lluïsa Sebastià, de Càritas Barcelona, ha explicat a RàdioEstel que "547 nens van necessitar ajuda de Càritas l'any passat: 183.000 euros s'han repartit en pagament escoles, extraescolars o beques menjador".

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció