En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Veure Puigdemont al Senat no té sentit quan està decidit el 155"

Carles Puigdemont no anirà al Senat. En la primera hora de la Fórmula Estel, hem parlat amb el portaveu del PDEcat al Senat, Josep Lluís Cleries: “El govern de l’Estat…

26 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Carles Puigdemont no anirà al Senat. En la primera hora de la Fórmula Estel, hem parlat amb el portaveu del PDEcat al Senat, Josep Lluís Cleries: “El govern de l’Estat que deia que vingués també assegurava que, passés el que passés, s'aplicaria el 155. Quin sentit té que el president de la Generalitat vingui aquí quan ja tenen decidit el 155?”. Cleries ha afegit que “no es poden fer mofa de les institucions catalanes, i menys de la primera autoritat catalana”, i que “no cal perdre el temps amb una gent que no vol escoltar-nos i es riuen de nosaltres”. En un dia històric perquè el Senat estudia l’aplicació del 155, el representant del PDEcat ha comentat que el seu grup "no està per sotmetre's a ningú, perquè vivim en democràcia, i ja ens ho van arrabassar quan vam patir la dictadura"
Aquest dijous, a més, han aportat El Comentari de l’Actualitat Sixto Cadenas, de Societat Civil Catalana, i Joan Capdevila, d’ERC. El secretari judicial i vocal de la Junta Directiva de Societat Civil Catalana ha comentat que, en les properes hore, "veurem si decideixen tornar al seny o continuar amb aquest procés que està portant crisi social, política, econòmica". També ha convocat a la manifestació d’aquest diumenge a les 12h al passeig de Gràcia de Barcelona, amb els lemes «Tots som Catalunya» i «Per la convivència, seny». El diputat d’Esquerra al Congrés, per la seva banda, ha afirmat que "aquest pot ser un altre dia històric". També ha reflexionat sobre l'actitud que poden tenir els ciutadans: "No hem de tenir por, sinó fermesa en les nostres conviccions. La llibertat ha d'acabar imperant: el Senyor ens demana no tenir por en diverses ocasions, si mirem l'evangeli. No hem de tenir por a la història si els nostres arguments són sòlids i arrelats. Això no ha de fer por a ningú tret d'aquells que volen que tinguem por".
També hem conegut els nous continguts del Catalunya Cristiana amb la seva cap de redacció, Carmé Munté. Tot plegat ha omplert la primera hora de la Fórmula Estel amb tota la música del dia i un clar protagonista, Fats Domino, el llegendari pianista i cantant ens deixava aquest dijous al 89 anys. Va ser n dels pioners del rock and roll. 
Escolta la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció