En directe

X Trobada mundial de les famílies

ACTUALITAT

Viatgem al Mèxic de Chavela Vargas amb la seva música a la Fórmula Estel

Isabel Vargas Lizano nascuda a San Joaquín de Flores, Costa Rica un 17 d'abril de 1919  va morir a Cuernavaca, Mèxic el 5 d'agost de…

15 abril 2016

David García

Comparteix

Isabel Vargas Lizano nascuda a San Joaquín de Flores, Costa Rica un 17 d'abril de 1919  va morir a Cuernavaca, Mèxic el 5 d'agost de 2012. Va ser una cantant mexicana d'origen costa-riqueny. A Mèxic, país del qual va obtenir la nacionalitat, va residir durant més de set dècades, on va ser coneguda artísticament com a Chavela Vargas. El seu primer àlbum va ser publicat el 1961 i des de llavors ha enregistrat més de vuitanta discos. Es va retirar a finals dels anys setanta i va tornar el 1991. Èxits en la seva veu que sempre recordarem com 'Paloma negra', 'La Llorona' o 'Macorina'. Aquest dilluns la recordarem com l'artista del dia a la Fórmula Estel.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció