En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Vicenç Villatoro assegura que “escriure és una forma de relacionar-se amb la vida”

El terrassenc Vicenç Villatoro, director del Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona, ha visitat aquest dimecres Ràdio Estel. Volem saber com viu, com escriu i…

22 juliol 2015

Redacció

Comparteix
El terrassenc Vicenç Villatoro, director del Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona, ha visitat aquest dimecres Ràdio Estel. Volem saber com viu, com escriu i amb què somia aquest “as” de la cultura. A la maleta de Villatoro, hi caben moltes coses. Des de càrrecs interessants, articles quotidians fins a paraules de vida. Villatoro prové de tres móns com la literatura, l’articulisme d’opinió i el periodisme. 
En l'entrevista concedida a la Fórmula Estel, de Ràdio Estel, l’escriptor ha destacat que la Toscana és un dels paisatges més bonics del món. “Escriure és una forma de relacionar-se amb la vida”, ha afirmat el director del CCCB. Vicenç Villatoro ha dirigit el diari AVUI, la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i l'Institut Ramon Llull, abans de la seva actual responsabilitat al capdavant del CCCB. 
Es pot escoltar aquí l’entrevista a Vicenç Villatoro (a partir del minut 20'00").

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024