En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Vicenç Villatoro assegura que “escriure és una forma de relacionar-se amb la vida”

El terrassenc Vicenç Villatoro, director del Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona, ha visitat aquest dimecres Ràdio Estel. Volem saber com viu, com escriu i…

22 juliol 2015

Redacció

Comparteix
El terrassenc Vicenç Villatoro, director del Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona, ha visitat aquest dimecres Ràdio Estel. Volem saber com viu, com escriu i amb què somia aquest “as” de la cultura. A la maleta de Villatoro, hi caben moltes coses. Des de càrrecs interessants, articles quotidians fins a paraules de vida. Villatoro prové de tres móns com la literatura, l’articulisme d’opinió i el periodisme. 
En l'entrevista concedida a la Fórmula Estel, de Ràdio Estel, l’escriptor ha destacat que la Toscana és un dels paisatges més bonics del món. “Escriure és una forma de relacionar-se amb la vida”, ha afirmat el director del CCCB. Vicenç Villatoro ha dirigit el diari AVUI, la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i l'Institut Ramon Llull, abans de la seva actual responsabilitat al capdavant del CCCB. 
Es pot escoltar aquí l’entrevista a Vicenç Villatoro (a partir del minut 20'00").

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció