En directe

Laudes

SOCIETAT

Victòria de Pedro Sánchez a les primàries socialistes: I ara, què?

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem: El triomf de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE beneficiarà Catalunya?- Sí. Serà un líder capaç…

21 maig 2017

Redacció

Comparteix

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem:

El triomf de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE beneficiarà Catalunya?
- Sí. Serà un líder capaç de frenar l’ofensiva del govern de Rajoy.
- No. Mostra un radicalisme excessiu i poca capacitat de consens.
- No farà ni bé ni malament, el mateix que Susana Díaz.

A les 19.30h, des del programa El Mirador de l'actualitat, analitzarem la victòria de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE, resultat que dibuixa un panorama complicat per al socialisme en la vida política espanyola, amb una militància molt dividida i un resultat en què el guanyador tindrà molta feina per tornar a cohesionar el partit:
- En qualsevol cas, els militants han decidit. Quina incidència tindrà el nou PSOE per afrontar els reptes polítics i socials dels propers mesos, incloent-hi el procés català?
- La presència del president català, Carles Puigdemont, a Madrid, l’endemà d’aquestes primàries, amb una conferència a l’Ajuntament de la capital de l’Estat, en què detallarà la seva última proposta de referèndum pactat.

En el col·loqui, ens acompanyaran Roberto Labandera, militant del PSC i exportaveu socialista a la Comissió de Territori del Parlament, Jordi López Camps, col·laborador de Cristianisme i Justícia, i Meritxell Cabezón, militant del PSC antiga col·laboradora d'Eduardo Madina (primer adversari de Pedro Sánchez).

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció