En directe

Sense distància

SOCIETAT

Victòria de Pedro Sánchez a les primàries socialistes: I ara, què?

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem: El triomf de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE beneficiarà Catalunya?- Sí. Serà un líder capaç…

21 maig 2017

Redacció

Comparteix

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem:

El triomf de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE beneficiarà Catalunya?
- Sí. Serà un líder capaç de frenar l’ofensiva del govern de Rajoy.
- No. Mostra un radicalisme excessiu i poca capacitat de consens.
- No farà ni bé ni malament, el mateix que Susana Díaz.

A les 19.30h, des del programa El Mirador de l'actualitat, analitzarem la victòria de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE, resultat que dibuixa un panorama complicat per al socialisme en la vida política espanyola, amb una militància molt dividida i un resultat en què el guanyador tindrà molta feina per tornar a cohesionar el partit:
- En qualsevol cas, els militants han decidit. Quina incidència tindrà el nou PSOE per afrontar els reptes polítics i socials dels propers mesos, incloent-hi el procés català?
- La presència del president català, Carles Puigdemont, a Madrid, l’endemà d’aquestes primàries, amb una conferència a l’Ajuntament de la capital de l’Estat, en què detallarà la seva última proposta de referèndum pactat.

En el col·loqui, ens acompanyaran Roberto Labandera, militant del PSC i exportaveu socialista a la Comissió de Territori del Parlament, Jordi López Camps, col·laborador de Cristianisme i Justícia, i Meritxell Cabezón, militant del PSC antiga col·laboradora d'Eduardo Madina (primer adversari de Pedro Sánchez).

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció