En directe

El Matí a Ràdio Estel

SOCIETAT

Victòria de Pedro Sánchez a les primàries socialistes: I ara, què?

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem: El triomf de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE beneficiarà Catalunya?- Sí. Serà un líder capaç…

21 maig 2017

Redacció

Comparteix

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem:

El triomf de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE beneficiarà Catalunya?
- Sí. Serà un líder capaç de frenar l’ofensiva del govern de Rajoy.
- No. Mostra un radicalisme excessiu i poca capacitat de consens.
- No farà ni bé ni malament, el mateix que Susana Díaz.

A les 19.30h, des del programa El Mirador de l'actualitat, analitzarem la victòria de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE, resultat que dibuixa un panorama complicat per al socialisme en la vida política espanyola, amb una militància molt dividida i un resultat en què el guanyador tindrà molta feina per tornar a cohesionar el partit:
- En qualsevol cas, els militants han decidit. Quina incidència tindrà el nou PSOE per afrontar els reptes polítics i socials dels propers mesos, incloent-hi el procés català?
- La presència del president català, Carles Puigdemont, a Madrid, l’endemà d’aquestes primàries, amb una conferència a l’Ajuntament de la capital de l’Estat, en què detallarà la seva última proposta de referèndum pactat.

En el col·loqui, ens acompanyaran Roberto Labandera, militant del PSC i exportaveu socialista a la Comissió de Territori del Parlament, Jordi López Camps, col·laborador de Cristianisme i Justícia, i Meritxell Cabezón, militant del PSC antiga col·laboradora d'Eduardo Madina (primer adversari de Pedro Sánchez).

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció