En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

Vine a celebrar la diada de Sant Jordi amb Ràdio Estel!

L'emissora ofereix una programació especial des de la parròquia Sant Ramon de Penyafort, a la Rambla de Catalunya 115 de Barcelona, amb entrevistes literàries i música en directe

22 abril 2024

Redacció

Comparteix

Autors de llibres, cuina, màgia i actuacions musicals. Aquests són alguns dels plats forts dels grups que els oients de Ràdio Estel gaudiran en directe el dimarts 23 d'abril. La Caravana i Fabricació Pròpia de Ràdio Estel surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi amb l'audiència. Dos programes que, de 9.30 h a 18 h, emetran en directe des de la parròquia Sant Ramon de Penyafort, a Rambla Catalunya 115 de Barcelona.

Voltants de la parròquia Sant Ramon de Penyafort, des d'on Ràdio Estel va fer una programació especial l'any 2023 | RÀDIO ESTEL
Voltants de la parròquia Sant Ramon de Penyafort, des d'on Ràdio Estel va fer una programació especial l'any 2023 | RÀDIO ESTEL

Els programes 'La Caravana' i 'Fabricació Pròpia' s'emetran en directe des de Rambla Catalunya 115 de Barcelona de 9.30 h a 18 h.

La programació especial començarà amb La Caravana'conduïda per Joan Trias, que a partir de les 9.30 i fins a les 14 h, transitarà per entrevistes, actuacions i, de ben segur, grans moments. Durant el matí, Trias entrevistarà Jaume Sanllorente, escriptor i fundador de l'ONG Sonrisas de Bombay, que parlarà del llibre 'Sonrisas de Bombay, el viaje que cambió mi destino' i l'escriptora Blanca Guilera, per 'Lo que los libros de historia del arte no te han contado', entre d'altres.

Pau Martínez, el Rei de la Màgia, amenitzarà el programa amb els seus trucs. Hi haurà també artistes com Alèxia Pascual d'Euforia 2 i actuacions com la de Mercader, que publica 'Todavía', el cinquè senzill de seu primer disc en solitari, 'Patología'. La cuinera Ada Parellada presentarà 'Conciliar cuina i vida' i el cuiner Arnau París, 'Cuines. El llibre oficial del programa'. També hi haurà una tertúlia d'escriptors amb Sara Tarres, Pilar Orgillés i Pere Müller.

A partir de les 14.30 h, agafarà el timó Fabricació Pròpia de la mà de Mercè Raga, que encapçala un equip que fabrica la tarda fins a les 18 h. En aquest cas, l'escriptor Ramon Pardina presenta 'La Portera', la guionista Elisenda Pineda fa el mateix amb 'La Catalana llengua' i l'escriptora Clara Queraltó passa per l'estudi al carrer de Ràdio Estel per parlar de la seva nova obra, 'Com el so d'un batec en un micròfon'. Els seccionistes habituals Toni Garcia Ramón, Santi Giménez, el mestre Virgili i Juan Carlos Ortega també participaran en l'especial de Sant Jordi de Ràdio Estel.

VINE A VEURE'NS O SEGUEIX-NOS EN DIRECTE!

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció