En directe

Fórmula Estel

CULTURA

Viqui Molins presenta el seu nou llibre "El regal de la vida"

La germana M. Victòria Molins, col·laboradora de Catalunya Cristiana, ha presentat el seu nou llibre El regal de la vida. Amb el mediàtic Albert Om…

21 novembre 2013

Comparteix

La germana M. Victòria Molins, col·laboradora de Catalunya Cristiana, ha presentat el seu nou llibre El regal de la vida. Amb el mediàtic Albert Om com a mestre de cerimònies, l'acte celebrat a la Casa del Llibre ha esdevingut una entranyable i multitudinària trobada d'amics per reconèixer la tasca d'una monja que nascuda a la Bonanova ha viscut els darrers 20 anys de la seva vida i vol morir al barri del Raval. "La meva tasca -ha dit Viqui Molins- no és la de ser omnipotent i posar remei a les coses, sinó la de compartir pobreses: la meva i la dels amics." "Quan em pregunten sobre la meva feina amb els pobres -ha continuat explicant- sempre dic que jo no faig res d'important. Em limito a estar al seu costat i acompanyar-los. I que la gent que no té ningú almenys que em tingui a mi." Per tot això l'autora del llibre declara amb convicció que, per a ella, "la vida és un regal".

El periodista Albert Om, que va visitar l'autora fa un any amb el programa El Convidat, va afirmar, tot rient, que "la Viqui és monja, però no és cap santa". "Aquest llibre -va dir també- és una road movie que narra el viatge apassionant d'una nena de la Bonanova que un dia decideix agafar l'ascensor social de baixada per viure els millors anys de la seva vida al Raval." Amb la gràcia que el caracteritza, Albert Om va assegurar que "aquest llibre és l'exemple claríssim que una persona pot arribar a viure moltes vides en una sempre que tingui el desig de conèixer coses noves, de canviar, de fer un pas endavant..."

L'acte de presentació del nou llibre de M. Victòria Molins ha comptat també amb les intervencions d'alguns dels seus companys de camí: els amics d'Ítaca, de l'escola Cintra, la seva comunitat religiosa, la família... Tots ells han destacat la seva alegria i generositat. "No em feu un funeral en vida", va dir l'autora. Els drets d'autor del nou llibre aniran destinats a les moltes obres socials amb les quals, als seus 77 anys, encara col·labora Viqui Molins.    

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció