En directe

Fórmula Estel

CULTURA

Visites inèdites al Palau Güell

Apartir del 21 d’abril, tots els visitants que vagin al Palau Güell (Carreu Noude la Rambla, 3-5) podran gaudir de la visita “El Palau Güell…

17 abril 2018

Redacció

Comparteix

Apartir del 21 d’abril, tots els visitants que vagin al Palau Güell (Carreu Noude la Rambla, 3-5) podran gaudir de la visita “El Palau Güell secret”, unavisita exclusiva que inclou l’accés a espais ocults fins ara inèdits per alpúblic. Així ho ha fet saber la directora del Palau, Carme Perella, que serà l’encarregadad’inaugurar el nou recorregut el dia abans, el divendres 20 d’abril.

Lavisita, que es farà només cada tercer dissabte de mes de 20.30h a 22h, permetràveure llocs inèdits fins ara, com el despatx i la biblioteca personal d’Eusebi Güell,l’interior de la capella del saló central o la sala de visites des del triforisuperior. A més, farà possible escoltar l’orgue a la balconada del costat, igaudir de les vistes enlluernadores del terrat.

Aquestnou recorregut forma part del conjunt d’activitats organitzades per commemorarl’Any Güell, entre els quals en destaquen diversos concerts. La resta delcalendari es pot consultar al programa d’activitats del Palau Güell:  

http://www.palauguell.cat/sites/palauguell.cat/files/ori_palau_guell_llibret_activitatsbo_web.pdf

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció