En directe

Escola de família

RÀDIO ESTEL

"Visualització de passes en desarmament i desmobilització"

Jordi Palou-Loverdos, advocat i mediador en conflictes internacionals, ha explicat el procés de dissolució d’ETA a l’hora informativa de la Fórmula Estel. La conferència internacional…

25 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Jordi Palou-Loverdos, advocat i mediador en conflictes internacionals, ha explicat el procés de dissolució d’ETA a l’hora informativa de la Fórmula Estel. La conferència internacional del 4 de maig al País Basc francès, per Palau-Loverdos, és “la visualització d'unes passes endavant en aquest llarg procés que té a veure en el desarmament i desmobilització, com a pas previ a la reintegració”. L’advocat també ha apuntat que l’Estat ha concentrat investigació i esforços en el judici dels fets criminals, però que, a més, ha fer passos en la línia de la reconciliació.
"Sembla bastant possible les eleccions"
Amb l’advocat penalista Lluis Batlló hem estudiat la notícia de la delegació de vot d’Antoni Comín: “És possible la delegació de vot d’aquests dos diputats [Puigdemont i Comín]? Hi ha una diferència. L’article 93 del Reglament assenyala que la delegació de vot només és possible per “malaltia o incapacitat prolongada”... Podriem fer una interpretació flexibla de la paraula incapacitat. Perquè si Comín vingués la Policia espanyola el detindria”. 
“Què passarà?” - s’ha preguntat Lluis Batlló - “Jo crec que la Mesa permetrà a Común delegar el seu vot però el Govern de Madrid recorrerà al Constitucional. Mentre es resolgui, la resolució queda suspesa, és a dir, que Comín no podria votar. I francament, molt em temo que el Tribunal Constitucional no resoldrà en un mes, i per això sembla bastant possible les eleccions”.
Hem obert la Fórmula amb El Pensament de Jaume Aymar, director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, sobre la cultura del llibre, i amb aquesta cançó:

Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció