En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Visualització de passes en desarmament i desmobilització"

Jordi Palou-Loverdos, advocat i mediador en conflictes internacionals, ha explicat el procés de dissolució d’ETA a l’hora informativa de la Fórmula Estel. La conferència internacional…

25 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Jordi Palou-Loverdos, advocat i mediador en conflictes internacionals, ha explicat el procés de dissolució d’ETA a l’hora informativa de la Fórmula Estel. La conferència internacional del 4 de maig al País Basc francès, per Palau-Loverdos, és “la visualització d'unes passes endavant en aquest llarg procés que té a veure en el desarmament i desmobilització, com a pas previ a la reintegració”. L’advocat també ha apuntat que l’Estat ha concentrat investigació i esforços en el judici dels fets criminals, però que, a més, ha fer passos en la línia de la reconciliació.
"Sembla bastant possible les eleccions"
Amb l’advocat penalista Lluis Batlló hem estudiat la notícia de la delegació de vot d’Antoni Comín: “És possible la delegació de vot d’aquests dos diputats [Puigdemont i Comín]? Hi ha una diferència. L’article 93 del Reglament assenyala que la delegació de vot només és possible per “malaltia o incapacitat prolongada”... Podriem fer una interpretació flexibla de la paraula incapacitat. Perquè si Comín vingués la Policia espanyola el detindria”. 
“Què passarà?” - s’ha preguntat Lluis Batlló - “Jo crec que la Mesa permetrà a Común delegar el seu vot però el Govern de Madrid recorrerà al Constitucional. Mentre es resolgui, la resolució queda suspesa, és a dir, que Comín no podria votar. I francament, molt em temo que el Tribunal Constitucional no resoldrà en un mes, i per això sembla bastant possible les eleccions”.
Hem obert la Fórmula amb El Pensament de Jaume Aymar, director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, sobre la cultura del llibre, i amb aquesta cançó:

Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció