En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Volem que es garanteixi la igualtat de gènere"

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat de la campanya que ha iniciat Feminist Europe, que es presentarà el proper 25 de…

18 febrer 2019

Redacció

Comparteix

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat de la campanya que ha iniciat Feminist Europe, que es presentarà el proper 25 de febrer a les cinc de la tarda al Col·legi de Periodistes de Barcelona, amb la seva coordinadora."de cara a les eleccions europees volem fer arribar al Parlament Europeu les desigualtats que encara hi ha entre homes i dones, com són les bretxes salarials el poc nombre de directives empresarials, la poca representació femenina al Parlament Europeu, així com el fet que cada any moren assassinades 3.500 dones al continent. Són dades que considerem fora de lloc en l'actual societat i volem fer-les arribar a la més alta institució europea a través d'aquesta campanya que donarà el seu tret de sortida a partir de dilluns vinent".

De cara al 8 de Març, que és el dia internacional de la dona treballadora, Pociello ha dit "preparem mobilitzacions perquè volem seguir creixent.Aquest any no volem que sigui una excepció"."Qualsevol persona que ho desitgi pot enrar al nostre web i omplir un formulari que trobarà a la pàgina principal".
Un repàs a l'actualitat política i curiositats sobre la llengua catalana
Al programa també s'ha parlat amb el politòleg Xavier Torrens sobre les eleccions generals anticipades que se celebraran el proper 28 d'abril i amb Daniel Ruiz Trillo, professor de català de l'nstitut Angeleta Ferrer de Sant Cugat del Vallès per aprendre curiositats sobre la llengua catalana.
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024