En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

"Volem que es garanteixi la igualtat de gènere"

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat de la campanya que ha iniciat Feminist Europe, que es presentarà el proper 25 de…

18 febrer 2019

Redacció

Comparteix

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat de la campanya que ha iniciat Feminist Europe, que es presentarà el proper 25 de febrer a les cinc de la tarda al Col·legi de Periodistes de Barcelona, amb la seva coordinadora."de cara a les eleccions europees volem fer arribar al Parlament Europeu les desigualtats que encara hi ha entre homes i dones, com són les bretxes salarials el poc nombre de directives empresarials, la poca representació femenina al Parlament Europeu, així com el fet que cada any moren assassinades 3.500 dones al continent. Són dades que considerem fora de lloc en l'actual societat i volem fer-les arribar a la més alta institució europea a través d'aquesta campanya que donarà el seu tret de sortida a partir de dilluns vinent".

De cara al 8 de Març, que és el dia internacional de la dona treballadora, Pociello ha dit "preparem mobilitzacions perquè volem seguir creixent.Aquest any no volem que sigui una excepció"."Qualsevol persona que ho desitgi pot enrar al nostre web i omplir un formulari que trobarà a la pàgina principal".
Un repàs a l'actualitat política i curiositats sobre la llengua catalana
Al programa també s'ha parlat amb el politòleg Xavier Torrens sobre les eleccions generals anticipades que se celebraran el proper 28 d'abril i amb Daniel Ruiz Trillo, professor de català de l'nstitut Angeleta Ferrer de Sant Cugat del Vallès per aprendre curiositats sobre la llengua catalana.
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció