En directe

El diumenge a Montserrat

RÀDIO ESTEL

"Volem ser un mitjà públic, de referència, plural i independent"

“No són 629 immigrants, no són 629 problemes, no són 629 fugits, refugiats o malalts. Són 629 persones, 629 vides. En anglès potser s’entén millor:…

12 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
“No són 629 immigrants, no són 629 problemes, no són 629 fugits, refugiats o malalts. Són 629 persones, 629 vides. En anglès potser s’entén millor: 'Europe Shame On You'”, així ha començat Joan Trias la Fórmula Estel.
Hem començat el dia amb El Pensament de Victòria Molins, teresiana dedicada a l'àmbit de l'exclusió social, i amb la prèvia de la cimera Donald Trump - Kim Jong Un, amb Alfons Calderón, que ja a les 8 del matí augurava “el començament d'un procés de distensió que duraria temps”.
À Punt
Però aquest dimarts a la Fórmula Estel hem volgut parlar del nou mitjà de comunicació públic al País Valencià, la televisió À Punt, que va estrenar aquest dilluns les seves emissions després del tancament el passat 29 de novembre del 2013 de Canal 9. 

Cesar Martí, director de continguts i programació d'À Punt, ha sostingut: “El nou compromís és que siguem un mitjà públic, de referència en la societat, plural i independent (...) participativa i molt oberta”. Martí també ha destacat que “tothom s’ha adonat de l’important que és tenir un mitjà públic”, també per l’ús del valencià.
“És una despesa supèrflua i inútil"
El President del Centre d'Estudis per la Pau Delas, Pere Ortega, ha narrat la inversió militar de l’Estat: “Defensa posa 8500 milions d’euros, però hi ha d’altres repartides en altres ministeris, com 120.000 soldats, ajuda en Recerca i Desarmament, la Guàrdia Civil, les missions a l’exterior… es converteix en 19.500 milions d’euros a l’any. Són 54 euros l’any de cada espanyol”, ha explicat Ortega, que ha afegit: “És una despesa supèrflua i inútil”.


Pots escoltar l'hora informativa de Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció