En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

Vols tornar a escoltar l'entrevista a Luís del Olmo?

Luís del Olmo ha estat entrevistat per Ramon Rión i Mònica Corral al programa radiofònic Tots Som Iguals que s'emet tots els dimecres a les…

24 abril 2015

Ramon

Comparteix
Luís del Olmo ha estat entrevistat per Ramon Rión i Mònica Corral al programa radiofònic Tots Som Iguals que s'emet tots els dimecres a les 11 del nit a Ràdio Estel.
Tal com Del Olmo ho ha demanat, s´ha parlat de Ràdio, com va començar, de la seva trajectòria professional i de la Fundació Proyecto Hombre, del que va ser fundador.
Luís del Olmo es la veu inconfusible de la Radiodifusió espanyola, veritable institució, mestre de mestres de la ràdio, després de més de 50 anys davant un micròfon. Lluís del Olmo va ser sempre la veu matinera de Protagonistas, programa punter i veterà de la ràdio espanyola. Dotze mil mes dos mil, "Total catorze mil" van ser els programes que va mantenir des de aquell llunyà juliol 1973 fins que el 2013 es va acomiadar dels seus oients.
El programa ha començat amb la sintonia de Protagonistas "Crónicas de un Pueblo" i la veu càlida, inimitable de Luís del Olmo, dient aquell "Buenos dias España, les habla, Luís del Olmo".He de dir que m'he sentit profundament emocionat, l´estudi 1 de Ràdio Estel poc a poc s´ha anat formant una atmosfera radiofònica i el caliu que l´envoltava ha fet que nosaltres tornessim els anys de Protagonistas.
ÀUDIO ENTREVISTA LUÍS DEL OLMO
MÉS FOTOS
Agrair en ferm la col•laboració desinteressada de Lluís del Olmo en aquest programa de Tots Som Iguals a Ràdio Estel.

Més actualitat

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció

SOCIETAT

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Tània Verge: "No podem parlar d'un repunt de feminicidis a Catalunya"

La consellera en funcions d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge | RÀDIO ESTEL

Aquest semestre gairebé hi ha més casos de violència masclista que tot l'any passat, però la consellera d'Igualtat i Feminismes en funcions diu que cal esperar per valorar les dades en conjunt

18 juliol 2024

Redacció

ENERGIES ALTERNATIVES

MEDI AMBIENT

"Tenir teulades sense plaques solars és com deixar-te l’aixeta oberta" 

Plaques solars a una teulada

La portaveu de l’Observatori de les Energies Renovables de Catalunya (OBERCAT), Helen Badger, avisa a Ràdio Estel de les conseqüències de no instal·lar plaques solars

17 juliol 2024

Redacció