En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Vols tornar a escoltar l'entrevista a Luís del Olmo?

Luís del Olmo ha estat entrevistat per Ramon Rión i Mònica Corral al programa radiofònic Tots Som Iguals que s'emet tots els dimecres a les…

24 abril 2015

Ramon

Comparteix
Luís del Olmo ha estat entrevistat per Ramon Rión i Mònica Corral al programa radiofònic Tots Som Iguals que s'emet tots els dimecres a les 11 del nit a Ràdio Estel.
Tal com Del Olmo ho ha demanat, s´ha parlat de Ràdio, com va començar, de la seva trajectòria professional i de la Fundació Proyecto Hombre, del que va ser fundador.
Luís del Olmo es la veu inconfusible de la Radiodifusió espanyola, veritable institució, mestre de mestres de la ràdio, després de més de 50 anys davant un micròfon. Lluís del Olmo va ser sempre la veu matinera de Protagonistas, programa punter i veterà de la ràdio espanyola. Dotze mil mes dos mil, "Total catorze mil" van ser els programes que va mantenir des de aquell llunyà juliol 1973 fins que el 2013 es va acomiadar dels seus oients.
El programa ha començat amb la sintonia de Protagonistas "Crónicas de un Pueblo" i la veu càlida, inimitable de Luís del Olmo, dient aquell "Buenos dias España, les habla, Luís del Olmo".He de dir que m'he sentit profundament emocionat, l´estudi 1 de Ràdio Estel poc a poc s´ha anat formant una atmosfera radiofònica i el caliu que l´envoltava ha fet que nosaltres tornessim els anys de Protagonistas.
ÀUDIO ENTREVISTA LUÍS DEL OLMO
MÉS FOTOS
Agrair en ferm la col•laboració desinteressada de Lluís del Olmo en aquest programa de Tots Som Iguals a Ràdio Estel.

Més actualitat

SOCIETAT

Un testimoni de l'incendi de València: "L'edifici ara és un esquelet"

L'incendi a un edifici del barri del Campanar a València | EFE Manuel Bruque

Manuel Algora és el propietari d'un laboratori situat a 50 metres del bloc calcinat, que ha deixat, almenys, 4 morts, una desena de ferits i 19 desapareguts

23 febrer 2024

Redacció

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció