En directe

Sense distància

POLÍTICA

"VOX només busca fer espectacle i denigrar les institucions amb la moció de censura"

El diputat del PSC José Zaragoza creu que l'abstenció del PP a la moció contra Pedro Sánchez posa "en evidència" que Feijóo "no descarta governar amb VOX"

21 març 2023

Redacció

Comparteix

Aquest matí al Congrés dels Diputats, es debat la moció de censura que ha presentat VOX, amb Ramon Tamames com a candidat. En una entrevista a Ràdio Estel, José Zaragoza, coordinador dels diputats del PSC al Congres, assegura que "VOX només busca fer espectacle i denigrar les institucions amb la moció de censura".

José Zaragoza, en el Congreso.
José Zaragoza, coordinador dels diputats del PSC al Congrés dels Diputats | EFE (Fernando Villar)

El Partit Popular s'abstindrà en aquesta moció de censura. Segons Zaragoza, "l'abstenció del PP l'únic que fa és posar en evidència que no descarta governar amb VOX". També afegeix que "Santiago Abascal i Alberto Núñez Feijóo tenen els mateixos patrocinadors, però tenen una forma diferent de fer política". En aquest sentit, José Zaragoza ha detallat que, amb l'abstenció, "el que fa Feijóo és apartar-se perquè no es vegi clarament que la seva alternativa de govern passa per fer Santiago Abascal vicepresident".

El coordinador dels diputats del PSC al Congrés creu que "la dreta vol muntar escàndols perquè no es vegi què està passant al país. Les dades reals van contra la dreta i per això necessiten fer espectacle". José Zaragoza ha conclòs que "per a Tamames, aquesta moció de censura és una oportunitat perquè tothom li doni atenció i sortir a la televisió".

"El que fa Feijóo amb l'abstenció és apartar-se perquè no es vegi clarament que la seva alternativa de govern passa per fer Santiago Abascal vicepresident"

Entrevista a José Zaragoza, coordinador dels diputats del PSC al Congrés

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024