En directe

Fórmula Estel

POLÍTICA

"VOX només busca fer espectacle i denigrar les institucions amb la moció de censura"

El diputat del PSC José Zaragoza creu que l'abstenció del PP a la moció contra Pedro Sánchez posa "en evidència" que Feijóo "no descarta governar amb VOX"

21 març 2023

Redacció

Comparteix

Aquest matí al Congrés dels Diputats, es debat la moció de censura que ha presentat VOX, amb Ramon Tamames com a candidat. En una entrevista a Ràdio Estel, José Zaragoza, coordinador dels diputats del PSC al Congres, assegura que "VOX només busca fer espectacle i denigrar les institucions amb la moció de censura".

José Zaragoza, en el Congreso.
José Zaragoza, coordinador dels diputats del PSC al Congrés dels Diputats | EFE (Fernando Villar)

El Partit Popular s'abstindrà en aquesta moció de censura. Segons Zaragoza, "l'abstenció del PP l'únic que fa és posar en evidència que no descarta governar amb VOX". També afegeix que "Santiago Abascal i Alberto Núñez Feijóo tenen els mateixos patrocinadors, però tenen una forma diferent de fer política". En aquest sentit, José Zaragoza ha detallat que, amb l'abstenció, "el que fa Feijóo és apartar-se perquè no es vegi clarament que la seva alternativa de govern passa per fer Santiago Abascal vicepresident".

El coordinador dels diputats del PSC al Congrés creu que "la dreta vol muntar escàndols perquè no es vegi què està passant al país. Les dades reals van contra la dreta i per això necessiten fer espectacle". José Zaragoza ha conclòs que "per a Tamames, aquesta moció de censura és una oportunitat perquè tothom li doni atenció i sortir a la televisió".

"El que fa Feijóo amb l'abstenció és apartar-se perquè no es vegi clarament que la seva alternativa de govern passa per fer Santiago Abascal vicepresident"

Entrevista a José Zaragoza, coordinador dels diputats del PSC al Congrés

0:00 / 0:00

Més actualitat

Santi Rodríguez: “El PSC, a part de tenir la presidència del Parlament, hauria de tenir alguna cosa més” 

El secretari general del Partit Popular de Catalunya diu que totes aquelles persones de Ciutadans que deixin el partit i vulguin sumar-se al projecte del PP “tenen la porta oberta”

2 juny 2023

Redacció

Carlos Carrizosa: "Ciutadans torna a ser Catalunya i Catalunya ha de tornar a ser el centre del partit"

Carlos Carrizosa

Segons el líder del partit al Parlament, Ciutadans estudia si mantenir l’executiva nacional i la seu del partit a Madrid

1 juny 2023

Redacció

Joan Carles Gallego: "L’esquerra no ha de dispersar el vot a les eleccions generals" 

El diputat d’En Comú Podem diu que s’integraran dins de la coalició Sumar, però que a la marca electoral definitiva hi apareixerà la identitat dels comuns a Catalunya

31 maig 2023

Redacció