En directe

El Matí a Ràdio Estel

COMUNICACIÓ

XI Mostra de cinema Espiritual. Avui "Anita B.".Organitza la Direcció General d’Afers Religiosos, col·labora la Filmoteca

Anita B. (2014) Filmoteca de Catalunya Divendres 14 / 21.00 h - Sala Laya Divendres 21 / 22.00 h - Sala Chomón Organitza la Direcció General d’Afers Religiosos…

14 novembre 2014

Anita B. (2014)
Filmoteca de Catalunya
Divendres 14 / 21.00 h - Sala Laya
Divendres 21 / 22.00 h - Sala Chomón

Organitza la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals


ROBERTO FAENZA
Int.: Eline Powell, Robert Sheehan, Andrea Osvárt, Antonio Cupo, Moni Ovadia, Jane Alexander. Itàlia. VOSC. 88’. Projecció en Blu-ray.
Inspirada lliurement en la novel·la d’Edith Bruck Quanta stella c’è nel cielo, Anita B. se centra en els anys posteriors a l’holocaust a través de la història d’una adolescent hongaresa que ha sobreviscut a Auschwitz. Un cop fora del camp de concentració, se’n va a viure amb la seva tia a una petita ciutat a les muntanyes de Txecoslovàquia, prop de Praga.
Presentació de Josep Maria Caparrós, catedràtic de la Universitat de Barcelona.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció