En directe

La Caravana

COMUNICACIÓ

XI Mostra de cinema Espiritual. Avui "Lamma Shoftak".Organitza la Direcció General d’Afers Religiosos, col·labora la Filmoteca

Lamma shoftak (Quan et vaig veure)(2012) Filmoteca de Catalunya Dimecres 12 / 20.00 h - Sala Chomón Diumenge 16 / 19.00 h - Sala Chomón Organitza la Direcció General…

12 novembre 2014

Lamma shoftak (Quan et vaig veure)(2012)
Filmoteca de Catalunya
Dimecres 12 / 20.00 h - Sala Chomón
Diumenge 16 / 19.00 h - Sala Chomón
Organitza la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals

ANNEMARIE JACIR
Int.: Mahmoud Asfa, Ruba Blal, Saleh Bakri, Anas Algaralleh. Jordània-EÀU-Palestina-Grècia. VOSC. 98’. Projecció en DCP. 
Jordània, 1967. Milers de refugiats palestins creuen la frontera. Separat del seu pare pel caos de la guerra, en Tarek, d’onze anys, i la seva mare es troben entre les darreres onades de refugiats. Des d’un campament temporal, el nen intenta reunir-se amb el seu pare.
Presentació a càrrec de Joan-Andreu Rocha, professor de la Universitat Abat Oliba-CEU.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció