En directe

Fórmula Estel

COMUNICACIÓ

XII Mostra de cinema Espiritual. 10 de desembre 'Redemption of the Heart' a la Filmoteca

Redemption of the Heart (2012) 96 minuts Dijous 10 / 17 h - Filmoteca Organitza la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals Ràdio Estel…

8 desembre 2015

Comparteix
Redemption of the Heart (2012) 96 minuts
Dijous 10 / 17 h - Filmoteca
Organitza la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals
Ràdio Estel regala entrades per assistir-hi. Clica aquí

La Filmoteca de Catalunya acollirà dijous 9 de desembre a les 5 de la tarda, dins la 12ena Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, la presentació i posterior projecció de la pel·lícula “Redemption of the Heart”, creada l’any 2012 per Isaac Meeks i Sandon Yahn.

Alex ha perdut la fe.L’abandonament dels seus pares, la malaltia, els deutes i l’estafa l’aboquen aun carreró sense sortida. Però l’amistat amb una dona cristiana i un pastor liobre un nou camí: perdre la vida per guanyar-la. Una història de pecat, perdó igràcia destinada al públic popular que agrairà el seu caràcter inspirador.

La presentació anirà acàrrec d’Ignacio Simal, pastor de l’Església Evangèlica de Catalunya. 

Filmoteca de Catalunya: Plaça de Salvador Seguí, 1, Barcelona. T: 93 567 10 70
Preu: 4 euros (3 euros en tarifa reduïda).

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció