En directe

Fórmula Estel

COMUNICACIÓ

XII Mostra de cinema Espiritual. 13 de novembre ´Arxiu zero' al Centre Parroquial S.Vicenç de Sarrià

Arxiu zero (2012) 45 minuts Diiumenge 13 / 18 h - Centre Parroquial S.Vicenç de Sarrià Organitza la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació i…

10 desembre 2015

Comparteix
Arxiu zero (2012) 45 minuts


El Centre Parroquial S.Vicenç de Sarrià acollirà diumenge 13 de desembre a les 6 de latarda, dins la 12ena Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, la presentació iposterior projecció de la pel·lícula d’animació familiar “Arxiu zero”,creada el 2012 per Dominic M. Carola.

Animació familiar. Any 21 de la Nova Era. Precaris edificis i búnquersconstruïts amb les runes de les ciutats arrasades durant la Guerra Obscuraenvolten un alt edifici de forma hexagonal: la seu del Sistema, creat perl’Ancià, que governa dictatorialment la població, majoritàriament adolescentsnascuts en la Nova Era i criats als guetos amb una màxima: nomésels forts sobreviuran. Al fons hi ha una sortida.

La presentació anirà a càrrec de Marc Fuentes, membre d’Ágape i productor executiu i director del projecte Arxiu zero

http://www.archivocero.net/ca/

Centre Parroquial S.Vicenç de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8. 08034 Barcelona

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció