En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

Xirinacs Avui, menció de qualitat al millor programa de ràdio

El passat dimarts 26 de març al migdia es vandonar a conèixer, en roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya,els guardonats de la…

27 març 2019

Comparteix

El passat dimarts 26 de març al migdia es vandonar a conèixer, en roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya,els guardonats de la 19a edició dels Premis Ràdio Associació. Uns premis quedistingeixen cada any la qualitat, innovació, presència de la llengua o la inclusiódels programes radiofònics i els professionals de la ràdio arreu del territoricatalà.

Enguany un dels programes premiats amb mencióde qualitat al millor programa de ràdio ha estat Xirinacs Avui de Ràdio Estel.Un espai basat en el sacerdot, filòsof, polític i activista Lluís MariaXirinacs, en el seu llegat amb una mirada de futur. Dirigit, produït irealitzat per Lluís Planas, expert en la figura de Xirinacs i amic personal delsacerdot i Joan Trias, periodista i locutor d’aquesta casa.

Recordem que aquesta 19a edició ha estatmarcada per un rècord de 111 candidatures a un Premis Radio Associació que han guardonat,a més, professionals com Jordi Basté, Albert Om, Pepe Nieves, Lidia Heredia oJaume Serra i programes com Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio, M.A.S. enllàde Ràdio Banyoles o el programa especial Nadal a la presó.

Des de Ràdio Estel agraïm el reconeixement d’aquestamenció de qualitat al millor programa de ràdio i felicitem a tots i cadascun delsguardonats. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper 25 d’abril a l’Auditoride la ONCE de Barcelona.

Més actualitat

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció

POLÍTICA

Jordi Coronas (ERC): "Ara mateix no contemplem l'escenari de formar un tripartit d'esquerres a Barcelona"

El portaveu adjunt d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona assegura en una entrevista a Ràdio Estel que l'acord de pressupostos a Barcelona fa estirar el model del PSC cap al model republicà

21 febrer 2024

Redacció