En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Xirinacs Avui, menció de qualitat al millor programa de ràdio

El passat dimarts 26 de març al migdia es vandonar a conèixer, en roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya,els guardonats de la…

27 març 2019

Comparteix

El passat dimarts 26 de març al migdia es vandonar a conèixer, en roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya,els guardonats de la 19a edició dels Premis Ràdio Associació. Uns premis quedistingeixen cada any la qualitat, innovació, presència de la llengua o la inclusiódels programes radiofònics i els professionals de la ràdio arreu del territoricatalà.

Enguany un dels programes premiats amb mencióde qualitat al millor programa de ràdio ha estat Xirinacs Avui de Ràdio Estel.Un espai basat en el sacerdot, filòsof, polític i activista Lluís MariaXirinacs, en el seu llegat amb una mirada de futur. Dirigit, produït irealitzat per Lluís Planas, expert en la figura de Xirinacs i amic personal delsacerdot i Joan Trias, periodista i locutor d’aquesta casa.

Recordem que aquesta 19a edició ha estatmarcada per un rècord de 111 candidatures a un Premis Radio Associació que han guardonat,a més, professionals com Jordi Basté, Albert Om, Pepe Nieves, Lidia Heredia oJaume Serra i programes com Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio, M.A.S. enllàde Ràdio Banyoles o el programa especial Nadal a la presó.

Des de Ràdio Estel agraïm el reconeixement d’aquestamenció de qualitat al millor programa de ràdio i felicitem a tots i cadascun delsguardonats. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper 25 d’abril a l’Auditoride la ONCE de Barcelona.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció