En directe

Tot anirà bé

Àngels

amb David Serra i la col·laboració de la Fundació Llegat Roca i Pi

Podcast Àngels

Podcast on donem veu a entitats que donen la mà als que estan als marges del camí, per atendre i acompanyar persones en situació de vulnerabilitat social i les seves famílies.

Amb el patrocini de la Fundació Llegat Roca i Pi.

També els pots seguir a:Més informació

A la carta

22 Maig

- Capítol 35.

SEGONA EDICIÓ DE LA FIRA DE L'OCUPACIÓ DE CÀRITAS

A la 2a Fira de l'Ocupació de Càritas Diocesana de Barcelona, hi han participat 500 assistents i 23 empreses del programa 'Feina amb cor'. Al podcast d'Àngels, parlem d'aquesta iniciativa amb Dessirée Garcia, responsable de formació i inserció laboral de Càritas Diocesana de Barcelona.

Més informació

0:00 / 0:00

22 Maig

- Capítol 35.

FIRA OCUPACIO CARITAS

0:00 / 0:00

15 Maig

- Capítol 34.

100 ANYS DE LA RESIDÈNCIA ROCA I PI

El 1922, la fàbrica tèxtil Can Gusi es convertia en la nova seu de l'asil Roca i Pi, que enguany ha fet 100 anys. La tasca de la residència assistida s'ha anat transformant. Cristina Aspa n'és la directora i explica a 'Àngels' que el més important és tractar els residents en la seva globalitat, adaptant-se a les seves necessitats i acompanyar les seves famílies.

Més informació

0:00 / 0:00

8 Maig

- Capítol 33.

LA BELLESA DE LA VELLESA

Quico Manyós, expert en vellesa, ens parla a 'Àngels' del mapa de la bellesa de la vellesa; de la vida de les persones grans, de l'essencialitat, la generositat i el sentit de saviesa. I és que hem d'aconseguir no prejutjar la vellesa com una etapa de decadència.

Més informació

0:00 / 0:00

1 Maig

- Capítol 32.

FUNDACIÓ BADALONA CAPAÇ

Montse Cañizares, directora de la Fundació Badalona Capaç, explica a 'Àngels' els diferents serveis de l'entitat: els serveis d'assessorament i la inserció laboral, la formació i el Centre Especial Caltor, que ocupa a 216 persones. En parlem també amb la Mónica Barrena, que fa un any hi treballa manipulant peces d'automoció.

Més informació

0:00 / 0:00

24 Abril

- Capítol 31.

ANNA FREIXAS, PREMI AMICS DE LA GENT GRAN I AUTORA DE 'YO, VIEJA'

Deconstruïm a Àngels l'estigma de la vellesa amb la darrer Premi Amics de la Gent Gran, la psicòloga i professora universitària ja retirada Anna Freixas, qui ha publicat 'Yo, vieja' on reivindica que ser vell vol dir que estàs en un moment del cicle vital i no és indicatiu forçosament de dependència o malaltia. "El més important per envellir bé és tenir xarxes amb persones amb qui comparteixes coses".

Més informació

0:00 / 0:00

10 Abril

- Capítol 30.

PROJECTE DE FORMACIO A DONES LAILA DE LA FUNDACIÓ ATENEU SANT ROC

La Fundació Ateneu Sant Roc fa molts anys que té un projecte de formació de dones, Laila, on actualment unes 80 dones nouvingudes (principalment del Pakistan i el Marroc) aprenen català i castellà, fan sortides a l'entorn... Per la coordinadora de l'Ateneu, Pilar López, la millor eina per la cohesió és crear espais on la gent es pugui conèixer.

Més informació

0:00 / 0:00

3 Abril

- Capítol 29.

MOVIMENT DE CENTRES D'ESPLAI CRISTIANS CATALANS DE LA FUNDACIO PERE TARRES

Els esplais són autèntiques escoles de ciutadania on els infants i joves aprenen fent i trenen relacions socials en un espai diferent de l'escola. El Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés aplega 180 centres i 3.500 monitors que donen servei a 21.000 infants al país. En parlem a 'Àngels' amb el president sortint del MCECC, Xavier Nus, i amb la nova presidenta, Anna Grau.

Més informació

0:00 / 0:00

27 Març

- Capítol 28.

LLARS HORITZÓ

17 residents comparteixen les Llars Horitzó a la Rambla de Badalona fa un any i mig, contents de viure en aquest espai i, després de la pandèmia, de reprendre activitats lúdiques i culturals que no havien pogut fer. La directora de la Fundació Llars Compartides, Alícia Vallet, fa una valoració al programa 'Àngels' d'aquest espai destinat a persones de més de 60 anys, amb pensions baixes i que volen envellir en companyia.

Més informació

0:00 / 0:00

20 Març

- Capítol 27.

DÍA DEL TREBALL SOCIAL

15 de març és el Dia del Treball Social i la Facultat de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés han editat un llibre amb 11 testimonis de treballadores socials on expliquen què fan de la quotidianitat en els seus àmbits d'actuació.
En parlem a Àngels amb Elena Requena, una de les coordinadores del llibre.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data