En directe

Fórmula Estel

Àngels

amb David Serra i el suport de la Fundació Llegat Roca i Pi

Podcast Àngels

Més informació

A la carta

04 Desembre

- Capítol 57.

Programes d'entrega social

Nubia Loayza és tècnica d'entrega social de la Fundació Formació i Treball. David Serra l'entrevista per conèixer els programes d'aquesta institució que proporcionen roba, mobles i aliments a famílies vulnerables.
Pel que fa a la roba, els beneficiaris poden anar a les 19 botigues de Formació i Treball i adquirir amb una targeta QR (amb un import assignat) la roba que millor s'ajusti a les seves necessitats i preferències.

Més informació

0:00 / 0:00

4 Desembre

- Capítol 57.

PROGRAMES ENTREGA SOCIAL FUNDACIO TREBALL

0:00 / 0:00

27 Novembre

- Capítol 56.

Congrés Internacional del Lleure

Josep Oriol Pujol, president de la Fundació Pere Tarrés, ha escrit a La Vanguardia un article amb aquest títol: '¿Creiem en la societat civil?'. L'analitzem i disseccionem les "iniciatives de persones organitzades per donar resposta a una necessitat". Un exemple podria ser el Congrés Internacional del Lleure.

Més informació

0:00 / 0:00

20 Novembre

- Capítol 55.

III Jornades de la Gent Gran de Badalona

El passat 25 d'octubre van tenir lloc les III Jornades de Gent Gran Badalona, organitzades pel grup d'entitats socials La Teranyina. Josep Anton Caubet, responsable de la comissió social de la Fundació Roca i Pi, ens hi endinsa.
0:00 / 0:00

13 Novembre

- Capítol 54.

Estudi de Càritas Diocesana de Barcelona sobre famílies, infants i adolescents en situació de vulnerabilitat

Analitzem les conclusions de l'estudi 'Cuidar i créixer en fragilitat: famílies, infants i adolescents en situació de vulnerabilitat', de Càritas Barcelona, amb Míriam Feu, cap d'anàlisi social i incidència de l'entitat.

Més informació

0:00 / 0:00

06 Novembre

- Capítol 53.

Diploma d'especialització universitària en Inclusió Social i Laboral per a Joves amb Discapacitat Intel·lectual de la universitat Blanquerna

Jordi Simón és professor de la universitat de Blanquerna i imparteix classes a un nou curs: el Diploma d'especialització universitària en Inclusió Social i Laboral per a Joves amb Discapacitat Intel·lectual.
En coneixem els continguts, els objectius i com accedir a aquesta formació.

Més informació

0:00 / 0:00

30 Octubre 2022

- Capítol 52.

Jornada per debatre la proposta de llei que pretén erradicar el sensellarisme a Catalunya

Parlem d'una jornada per debatre sobre la llei que pretén erradicar el sensellarisme a Catalunya amb dos convidats: Antoni Milian, catedràtic de dret administratiu de la Universitat Autònoma de Barcelona i impulsor de la proposta, i Jesús Ruiz, director del Centre Assís.

Més informació

0:00 / 0:00

23 Octubre

- Capítol 51.

Associació Obaido

Vols conèixer l'associació Obaido? És una entitat molt jove de Badalona per a infants i joves que tenen una diversitat funcional. Ens explica els seus projectes el presidente, Joan Caralt.
0:00 / 0:00

16 Octubre

- Capítol 50.

José Espín, responsable de la comunicació de La Nau-Banc de Productes no Alimentaris

David Serra conversa en aquesta ocasió amb José Espín, responsable de comunicació de l'associació cívica La Nau-Banc de Productes no alimentaris.
0:00 / 0:00

09 Octubre

- Capítol 49.

Diana Casellas Paulí, coordinadora de sensibilització de l'hospital sant Joan de Déu

Ens endinsem en el projecte d'arts escèniques amb joves i salut mental de sant Joan de Déu de la mà de Diana Casellas Paulí, coordinadora de sensibilització de l'hospital.
0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 5 6