En directe

Fórmula Estel

Àngels

amb David Serra i la col·laboració de la Fundació Llegat Roca i Pi

Podcast Àngels

Podcast on donem veu a entitats que donen la mà als que estan als marges del camí, per atendre i acompanyar persones en situació de vulnerabilitat social i les seves famílies.

Amb el patrocini de la Fundació Llegat Roca i Pi.

També els pots seguir a:Més informació

A la carta

19 Juny

- Capítol 39.

Campanya 'Cap nen sense colònies' de la Fundació Pere Tarrés

Torna la campanya 'Cap infant sense colònies' de la Fundació Pere Tarrés. N'explica tots els detalls Albert Riu, director del Servei Colònies de Vacances de l'entitat.

Més informació

0:00 / 0:00

10 Juny

- Capítol 38.

Amics de la Gent Gran: recerca de voluntaris i petició a la RAE per canviar la definició discriminatòria del terme 'vellesa'

'Àngels' posa sobre la taula dues iniciatives d'Amics de la Gent Gran: la crida per aconseguir més voluntaris i la petició a la RAE de canviar la definició discriminatòria del terme 'vellesa'. Anna Gris, coordinadora d'acció social de la fundació, en parla.

Més informació

0:00 / 0:00

05 Juny

- Capítol 37.

Centre Folre

'Àngels' es fa ressò de l'obertura, el mes passat, del centre diürn de Folre a Badalona per ajudar les persones sense sostre que construeixin de nou la seva vida. Eduard Rafel és el responsable d'un dels projectes, el Programa d'Inclusió Bisbe Carrera.

Més informació

0:00 / 0:00

29 Maig

- Capítol 36.

Associació ASAUPAM

En aquest podcast d'Àngels parlarem amb l'associació ASAUPAM (Associació d’Intervenció Comunitària en Drogues). Són de Santa Coloma de Gramanet i treballen també a Badalona. Coneixem el projecte d’Intervenció en medi obert amb joves, i ho fem amb la seva coordinadora a Badalona, Esther Estallo i amb el Pol i la Nara, educadors de carrer.

Més informació

0:00 / 0:00

22 Maig

- Capítol 35.

Segona edició de la fira de l´ocupació de Càritas Barcelona

A la 2a Fira de l´Ocupació de Càritas Diocesana de Barcelona, hi han participat 500 assistents i 23 empreses del programa ´Feina amb cor´. Al podcast d´Àngels, parlem d'aquesta iniciativa amb Dessirée Garcia, responsable de formació i inserció laboral de Càritas Diocesana de Barcelona.

Més informació

0:00 / 0:00

15 Maig

- Capítol 34.

100 anys de la residència Roca i Pi

El 1922, la fàbrica tèxtil Can Gusi es convertia en la nova seu de l'asil Roca i Pi, que enguany ha fet 100 anys. La tasca de la residència assistida s'ha anat transformant. Cristina Aspa n'és la directora i explica a 'Àngels' que el més important és tractar els residents en la seva globalitat, adaptant-se a les seves necessitats i acompanyar les seves famílies.

Més informació

0:00 / 0:00

8 Maig

- Capítol 33.

La bellesa de la vellesa

Quico Manyós, expert en vellesa, ens parla a 'Àngels' del mapa de la bellesa de la vellesa; de la vida de les persones grans, de l'essencialitat, la generositat i el sentit de saviesa. I és que hem d'aconseguir no prejutjar la vellesa com una etapa de decadència.

Més informació

0:00 / 0:00

1 Maig

- Capítol 32.

Fundació Badalona capaç

Montse Cañizares, directora de la Fundació Badalona Capaç, explica a 'Àngels' els diferents serveis de l'entitat: els serveis d'assessorament i la inserció laboral, la formació i el Centre Especial Caltor, que ocupa a 216 persones. En parlem també amb la Mónica Barrena, que fa un any hi treballa manipulant peces d'automoció.

Més informació

0:00 / 0:00

24 Abril

- Capítol 31.

Anna Freixas, premi Amics de la gent gran i autora de "Yo, vieja"

Deconstruïm a Àngels l'estigma de la vellesa amb la darrer Premi Amics de la Gent Gran, la psicòloga i professora universitària ja retirada Anna Freixas, qui ha publicat 'Yo, vieja' on reivindica que ser vell vol dir que estàs en un moment del cicle vital i no és indicatiu forçosament de dependència o malaltia. "El més important per envellir bé és tenir xarxes amb persones amb qui comparteixes coses".

Més informació

0:00 / 0:00

10 Abril

- Capítol 30.

Projecte de formació a dones Laila de la Fundació Ateneu Sant Roc

La Fundació Ateneu Sant Roc fa molts anys que té un projecte de formació de dones, Laila, on actualment unes 80 dones nouvingudes (principalment del Pakistan i el Marroc) aprenen català i castellà, fan sortides a l'entorn... Per la coordinadora de l'Ateneu, Pilar López, la millor eina per la cohesió és crear espais on la gent es pugui conèixer.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data