En directe

Fabricació pròpia

Apocalypse Now

amb Toni Garcia Ramon i Santi Jiménez

Secció

A Ràdio Estel, arriba l'Apocalypse Now! Santi Giménez i Toni Garcia Ramon ens demostren que el món s'acaba amb algunes de les notícies que trobem en els mitjans de comunicació.

També ens pots seguir a Spotify

A la carta

28 setembre

En Lucho resol l'incident dels 'alfajores'

Qui és el veritable culpable de l'incident dels 'alfajores' de xocolata? Santi Giménez? Gemma Herrero? Toni Garcia Ramon? Sortim de dubtes amb en Lucho, l'amic que els va regalar la caixa de dolços. A més, Santi Giménez ens demostra que el món s'acaba amb tres notícies més que tenen a veure amb ossos, el Barça o el comte Dràcula.

Més informació

0:00 / 0:00

21 setembre

Bravo, Jens Haaning!

Mentre intentem arreglar l'incident dels 'alfajores' de xocolata, descobrim el nou ídol de Toni Garcia Ramon: Jens Haaning, un artista conceptual que va entregar dos quadres en blanc al museu danès d'art modern Kunsten després de cobrar 70.000 euros i titular l'obra com 'Agafa els diners i toca el dos'.

Més informació

0:00 / 0:00

14 setembre

L'extinció massiva d'espècies i els alfajores de Toni Garcia Ramon

Segona senyal que el món s'acaba: l'extinció massiva d'espècies com mai us l'han explicat i accidentada per culpa d'uns alfajores de xocolata de Toni Garcia Ramon que s'ha menjat la periodista Gemma Herrero sense compassió.

Més informació

0:00 / 0:00

8 setembre

El món s'acaba

Toni Garcia Ramon i Santi Giménez estan convençuts que l'apocalipsi és aquí. La primera senyal amb que ens ho demostren té forma de titular: "un avió que anava a Barcelona fa marxa enrere per la diarrea d'un passatger".

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data