En directe

La Caravana

Apocalypse Now

amb Toni Garcia Ramon i Santi Jiménez

Secció

A Ràdio Estel, arriba l'Apocalypse Now! Santi Giménez i Toni Garcia Ramon ens demostren que el món s'acaba amb algunes de les notícies que trobem en els mitjans de comunicació.

També ens pots seguir a Spotify

A la carta

21 desembre del 2023

El Nadal més terrorífic

Sopars d'empresa, el brindis dels caps, la loteria, les compres, les trobades familiars... I els delictes nadalencs! Tot i que té fama de ser un dels moments més màgics de l'any, el Nadal pot ser un dels moments més terrorífics, també. Ens ho demostren en Sant Giménez i en Toni Garcia Ramon.

Més informació

0:00 / 0:00

7 desembre del 2023

Els destins turístics macabres - Part 2

Després d'haver repassat els monuments turístics amb històries tràgiques, arriba la segona part dels destins turístics macabres. Toni Garcia Ramon i Santi Giménez ens conviden a visitar escenaris de grans tragèdies com el poble fantasma del costat de la central nuclear de Txernòbil o la zona Zero de Nova York.

Més informació

0:00 / 0:00

30 novembre del 2023

Els destins macabres més destacats - Part 1

El Púlpit de Noruega, pujar a la Torre Eiffel i no baixar-ne mai o baixar-ne amb els peus per davant... Els humans tenim un costat fosc i ens encanta visitar indrets turístics i donar-los un nou sentit tràgic. Repassem les històries més macabres d'aquests monuments amb Santi Giménez!

Més informació

0:00 / 0:00

23 novembre del 2023

Els animals més mortífers per a l'espècie humana

Qui ho anava a dir que animals tan entranyables com rinoceronts o elefants serien letals per als humans? Però no només aquests! N'hi ha molts més. Toni Garcia Ramon i Santi Giménez repassen els éssers vius i els animals més mortífers per a l'espècie humana.

Més informació

0:00 / 0:00

16 novembre del 2023

"Adiós, mundo cruel..."

Meteorits, forats negres, un volcà islandès a punt d'explotar i un poble extremeny amb nom de loteria de Nadal. Tot això és el que ens porten en Santi Giménez i en Toni Garcia Ramon per evidenciar-nos que el món s'acaba.

Més informació

0:00 / 0:00

9 novembre del 2023

Esports absurds que demostren que el món s'acaba

L'equitació vegana, el Quidditch o el Burrobàsquet, aquests són els tres esports absurds que ens han portat Toni Garcia Ramon i Santi Giménez per demostrar-nos que el món s'acaba.
0:00 / 0:00

2 novembre del 2023

Les pel·lícules mítiques que Marta Ejarque no ha vist

Toni Garcia Ramon i Santi Giménez no s'atreveixen a tastar el 'carnellet', el panellet de carn. A més, gairebé els explota el cap en saber que Marta Ejarque no ha vist pel·lícules mítiques com 'Els Goonies', 'E.T.' o 'Willow', un exemple més que el món s'acaba.

Més informació

0:00 / 0:00

26 octubre del 2023

Pel·lícules protagonitzades per animals drogats

Només cal encendre la televisió per veure que el món s'acaba. Per això, Toni Garcia Ramon i Santi Giménez ens porten les pel·lícules protagonitzades per animals que es comporten de manera estranya o directament abusen de les drogues.

Més informació

0:00 / 0:00

19 octubre del 2023

La cervesa artesana en perill

Després d'un debat aferrissat sobre el 'carnellet' (el panellet de carn), Toni Garcia Ramon i Santi Giménez fan un repàs a les notícies que evidencien que el món s'acaba! La que menys els ha trasbalsat, però, és la que assegura que la cervesa artesana perilla per culpa del canvi climàtic. Però n'hi ha més!

Més informació

0:00 / 0:00

5 octubre del 2023

El dònut de xocolata a punt de caducar

Per què han obligat Santi Giménez a menjar-se un dònut de xocolata a punt de caducar? Li haurà agradat? Entre mossegada i mossegada, repassem amb ell i amb Toni Garcia Ramon les notícies que ens demostren que el món s'acaba: l'Apple Watch d'or que no es pot actualitzar i un trend de Tiktok d'allò més surrealista.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data