En directe

Cocodril Club

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

6 maig

Espàrrecs, dels marges dels camins a les llaunes

Ens hem de remuntar a la França del segle XVI perquè els espàrrecs siguin apreciats culinàriament. El cuiner Pau Gascó ens explica la història d'aquests brots tendres i com de créixer als marges dels camins, ara els trobem en conserva en llaunes o pots de vidre. A més, ens prepara una recepta d'allò més senzilla en directe.

Més informació

0:00 / 0:00

29 abril

Faves, de l'Edat de Bronze al segle XXI

Les faves ens acompanyes des de fa segles. I és que ja a l'època clàssica eren presents a l'àgora de les ciutats. Coneixem tota la trajectòria de les faves al llarg de la història amb el cuiner Pau Gascó.
0:00 / 0:00

22 abril

Prou de maduixes amb xocolata!

Comença l'època de maduixes i el cuiner Pau Gascó ens explica els pros i contres d'aquesta fruita. També sobre quina és la millor manera de marinar-les per fer unes maduixes Romanoff i quina recepta hauríem de desterrar: les maduixes amb xocolata!

Més informació

0:00 / 0:00

15 abril

És temps de pèsols!

És temps de pèsols! Un aliment que Mercè Raga detesta. Per què hi ha gustos que ens fan embadalir i gustos que odiem? En traiem l'entrallat amb el gastònom Toni Massanés. A més, Pau Gascó ens explica les millors receptes amb pèsols!

Més informació

0:00 / 0:00

8 abril

Les ortigues, de mala herba a ingredient gastronòmic

Són considerades com a males herbes, però la veritat és que, malgrat collir-les és tot un repte, en l'àmbit culinari són força apreciades. El cuiner Pau Gascó ens porta les ortigues i ens explica com fer-ne una sopa, ara que comença la temporada.

Més informació

0:00 / 0:00

18 març

Cremem la crema catalana de Sant Josep!

Més informació

0:00 / 0:00

11 març

Els dilluns, compra llegums!

Els dilluns, compra llegums! Pau Gascó, xef de confiança del 'Fabricació Pròpia', recomana les millors receptes i els trucs més útils per a cuinar aquesta font de proteïna vegetal!

Més informació

0:00 / 0:00

4 març

Els menuts: menjar llengua és sexi!

Els menuts, cuina d'aprofitament i font de proteïna, ferro i vitamines que agermana les classes populars de tot el planeta. El xef Pau Gascó ens explica les millors utilitats d'aquestes "vísceres comestibles" i ens demostra que menjar llengua és sexi!

Més informació

0:00 / 0:00

26 febrer

Set segles de bunyols

Bunyols, brunyols, bunyols de vent, bunyols de Quaresma, bunyols de l'Empordà, crespells... Aprofitant que és temporada, el cuiner Pau Gascó ens parla de la història d'aquest dolç tan nostrat! I és que Francesc Eiximenis ja en parlava al segle XIV! I sí, també ens ha compartit la recepta dels bunyols de vent per fer-los a casa!

Més informació

0:00 / 0:00

19 febrer

Els secrets del bacallà

Sigui confitat o fregit, el bacallà aixeca passions. I no només a Catalunya. El cuiner Pau Gascó ens explica els secrets d'aquest peix que ja ha conquerit mig món culinari i ens dona alguns trucs per dessalar-lo i cuinar-lo!
0:00 / 0:00

Filtra per Data