El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.
Bona teca
amb Pau Gascó
Secció


Més informació
Menys informació
Conductora
Mercè Raga
Editor
Pau Gascó
Tècnica
Jose Manuel Matoses
A la carta
30 juny
Les cremes fredes d'estiu
Més informació
Menys informació
23 juny
L’origen d’una tapa mítica: la bomba
Més informació
Menys informació
16 juny
La coca de Sant Joan
Més informació
Menys informació
2 juny
Peus de porc
Més informació
Menys informació
26 maig
Repensar la cuina amb Carmen Ferrer Svoboda
Més informació
Menys informació
19 maig
La xocolata
Més informació
Menys informació
12 maig
'Missa et mensa' amb Fra Valentí Serra
Més informació
Menys informació
5 maig
El xai pasqual
Més informació
Menys informació
31 març
La recepta dels bunyols de Quaresma
Més informació
Menys informació
Filtra per Data