En directe

El Matí a Ràdio Estel

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

17 octubre

Esmorzars de forquilla

En aquest capítol, Pau Gascó no només es mulla sobre els esmorzars de forquilla sinó que també ens els cuina. I, atenció, perquè ens dona les claus per menjar-nos una magrana com Déu mana.

Més informació

0:00 / 0:00

10 octubre

Com fer pa

El nostre cuiner de capçalera, Pau Gascó, ens desvela tots els secrets d'aquesta recepta polivalent, que també podem aprofitar per fer coques, pizzes o panets farcits.
0:00 / 0:00

1 octubre

Arriba la temporada de bolets

Pau Gascó, el nostre cuiner de capçalera, arriba amb un cabàs de xampinyons sota el braç. Segons ell, aquest fong és el rei del poble... la Rosalía dels bolets! Preneu bona nota perquè, en aquest capítol, ens regala fins a 3 idees d'aperitiu amb aquest producte de temporada.

Més informació

0:00 / 0:00

23 setembre

Pastís de formatge, repte superat!

Posem a Pau Gascó, el nostre cuiner de capçalera, entre l'espasa i la paret! Li demanem que ens faci una de les postres que més se li resisteixen: el pastís de formatge! Si vols saber si li ha quedat bé i, de pas, tenir la recepta, escolta'l!

Més informació

0:00 / 0:00

17 setembre

Fem el vermut

En aquest episodi del Bona Teca, el cuiner Pau Gascó celebra el Dia Mundial de l'Aperitiu remuntant-se als orígens del vermut. D'on ve i com es fa? A més, posa la cirereta del pastís amb les receptes imprescindibles d'aquest ritual social i culinari.

Més informació

0:00 / 0:00

10 setembre

Encetem un meló

Quines són les claus per triar un bon meló? Aquest fruit és el protagonista d'aquest episodi del Bona Teca. El cuiner Pau Gascó en classifica les principals varietats, ens ajuda a cultivar-ne... i el que més ens agrada, ens explica com el podem incloure en la nostra dieta.

Més informació

0:00 / 0:00

15 juliol

Fideus: rossejats, a la cassola o en fideuà

En fideuada, rossejats o a la cassola. El protagonista d'aquest nou episodi del Bona Teca són els fideus. El cuiner Pau Gascó ens explica la diferència entre aquests plats i, com sempre, ens dona alguns consells per a cuinar-los adequadament. A més, ens descobreix el mític ofici de fideuer.

Més informació

0:00 / 0:00

8 juliol

Pasta, tot el que necessites saber per cuinar-la bé

Un dels plats més internacionals i més estimats és la pasta. El cuiner Pau Gascó ens ensenya com cuinar-la de forma adequada per a poder gaudir del seu màxim potencial i, a més, ens ensenya a fer un ragú deliciós.

Més informació

0:00 / 0:00

1 juliol

6a edició del Sopar CUBAT de cine

Cinema i gastronomia es troben a la 6a edició del Sopar CUBAT de cine, on una desena de restaurants oferiran un àpat nocturn amb plats inspirats en grans pel·lícules. Ens ho explica el cuiner Pau Gascó, acompanyat dels cuiners Manel Armengol i Xavier Llanos dels restaurants Major 36, a Gavà, i Restaurant Plats de Cornellà, respectivament.

Més informació

0:00 / 0:00

26 juny

Calamars farcits a l'estil mar i muntanya

Els calamars són els protagonistes d'aquest nou episodi del Bona Teca, la secció del cuiner Pau Gascó. La recepta d'aquesta setmana són els calamars farcits a l'estil mar i muntanya!
0:00 / 0:00

Filtra per Data