En directe

Fórmula Estel

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

15 juliol

Fideus: rossejats, a la cassola o en fideuà

En fideuada, rossejats o a la cassola. El protagonista d'aquest nou episodi del Bona Teca són els fideus. El cuiner Pau Gascó ens explica la diferència entre aquests plats i, com sempre, ens dona alguns consells per a cuinar-los adequadament. A més, ens descobreix el mític ofici de fideuer.

Més informació

0:00 / 0:00

8 juliol

Pasta, tot el que necessites saber per cuinar-la bé

Un dels plats més internacionals i més estimats és la pasta. El cuiner Pau Gascó ens ensenya com cuinar-la de forma adequada per a poder gaudir del seu màxim potencial i, a més, ens ensenya a fer un ragú deliciós.

Més informació

0:00 / 0:00

1 juliol

6a edició del Sopar CUBAT de cine

Cinema i gastronomia es troben a la 6a edició del Sopar CUBAT de cine, on una desena de restaurants oferiran un àpat nocturn amb plats inspirats en grans pel·lícules. Ens ho explica el cuiner Pau Gascó, acompanyat dels cuiners Manel Armengol i Xavier Llanos dels restaurants Major 36, a Gavà, i Restaurant Plats de Cornellà, respectivament.

Més informació

0:00 / 0:00

26 juny

Calamars farcits a l'estil mar i muntanya

Els calamars són els protagonistes d'aquest nou episodi del Bona Teca, la secció del cuiner Pau Gascó. La recepta d'aquesta setmana són els calamars farcits a l'estil mar i muntanya!
0:00 / 0:00

17 juny

Musclos a la taronja, recepta per a la revetlla de Sant Joan

S'acosta la revetlla de Sant Joan i el cuiner Pau Gascó ens porta un dels plats típics per una nit com aquesta: els musclos! Descobrim quins són els que hem de demanar i adequadament i ens comparteix la recepta de musclos a la taronja.

Més informació

0:00 / 0:00

10 juny

Ser o no ser formatger

Després de moltes setmanes, el cuiner Pau Gascó es confessa i ens explica que no li agraden els formatges! Tot i això, ens ha ensenyat a fer un flam de mató a casa i ens ha explicat alguns trucs perquè el formatge es conservi millor a la nevera.

Més informació

0:00 / 0:00

3 juny

Coc de cireres, la recepta

L'arribada de la calor va acompanyada, també, de l'arribada de les cireres a les fruiteries. I és que aquesta fruita s'ha convertit en un indispensable del bon temps! Repassem amb el cuiner Pau Gascó l'origen de les cireres, les varietats que trobem al mercat i també en quines receptes podem fer-les servir. I atenció al coc de cireres que ens ensenya a fer a casa!

Més informació

0:00 / 0:00

27 maig

Caragol treu banya...

Els cargols aixequen passions? O t'encanten o els odies? El nostre cuiner de capçalera Pau Gascó n'és molt fan, i per això ens explica com els hem de purgar i netejar per a poder-los cuinar després i llepar-nos els dits.
0:00 / 0:00

13 maig

Bolets de primavera amb gastrocrim i tot!

Si pensem en bolets, l'estació que ens ve al cap és la tardor, juntament amb les castanyes, els moniatos i les carabasses. Però la veritat és que de bolets n'hi ha tot l'any. El cuiner Pau Gascó ens porta els bolets de primavera com ara la múrgola (amb un gastrocrim inclòs!), el marçot, el moixernó i la carrereta! I, a més, ens prepara un pollastre amb múrgoles per a llepar-nos els dits!

Més informació

0:00 / 0:00

6 maig

Espàrrecs, dels marges dels camins a les llaunes

Ens hem de remuntar a la França del segle XVI perquè els espàrrecs siguin apreciats culinàriament. El cuiner Pau Gascó ens explica la història d'aquests brots tendres i com de créixer als marges dels camins, ara els trobem en conserva en llaunes o pots de vidre. A més, ens prepara una recepta d'allò més senzilla en directe.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data