En directe

Fórmula Estel

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

26 febrer

Set segles de bunyols

Bunyols, brunyols, bunyols de vent, bunyols de Quaresma, bunyols de l'Empordà, crespells... Aprofitant que és temporada, el cuiner Pau Gascó ens parla de la història d'aquest dolç tan nostrat! I és que Francesc Eiximenis ja en parlava al segle XIV! I sí, també ens ha compartit la recepta dels bunyols de vent per fer-los a casa!

Més informació

0:00 / 0:00

19 febrer

Els secrets del bacallà

Sigui confitat o fregit, el bacallà aixeca passions. I no només a Catalunya. El cuiner Pau Gascó ens explica els secrets d'aquest peix que ja ha conquerit mig món culinari i ens dona alguns trucs per dessalar-lo i cuinar-lo!
0:00 / 0:00

12 febrer

Prou de posar llimona a la paella!

Prou de posar llimona a la paella! Aquest és el missatge que ha volgut deixar clar el cuiner Pau Gascó a l'episodi d'avui. I és que la llimona s'ha convertit en la protagonista d'avui i ens ha explicat els diferents usos (culinaris o no) que li podem donar a aquest cítric.

Més informació

0:00 / 0:00

5 febrer

El moviment Slow Food

Quan estem a punt de començar el Carnestoltes, el cuiner Pau Gascó ens porta tot un referent culinari de Sitges. Es tracta Valentí Mongay, cuiner del restaurant La Salseta, tot un referent del moviment Slow Food i del Km0.

Més informació

0:00 / 0:00

29 gener

La cuina marinera catalana

Balandra, cim-i-tomba, esmarris, blanquillo, suquet, all-cremat, all-i-pebre... La cuina marinera catalana és la protagonista d'aquesta setmana al Bona teca. El cuiner Pau Gascó ens explica els secrets d'aquesta cuina amb la que molts es llepen els dits.

Més informació

0:00 / 0:00

22 gener

30 anys de l'escuma gastronòmica

Quan es compleixen 30 anys que el cuiner Ferran Adrià va inventar i incorporar l'escuma gastronòmica, en parlem amb el nostre cuiner de capçalera, Pau Gascó, i amb Philippe Regol, observador gastronòmic i cronista excepcional de les darreres dècades de la cuina a Espanya

Més informació

0:00 / 0:00

15 gener

L'oli d'oliva, l'ingredient estrella de la dieta mediterrània

En un moment en què l'oli d'oliva està pels núvols, el cuiner Pau Gascó reivindica aquest ingredient de la cuina mediterrània tan utilitzat a la gastronomia catalana. Repassem amb ell l'origen d'aquest aliment, el conreu i també algunes polèmiques.

Més informació

0:00 / 0:00

8 gener

La carxofa, reina del Baix Llobregat

La carxofa, reina del Baix Llobregat, és una flor comestible que ha rebut elogis de grans personalitats com Pablo Neruda. El xef Pau Gascó se suma al poeta xilè i ens confessa els millors trucs per triar-la i cuinar-la.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data