El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.
Bona teca
amb Pau Gascó
Secció


Més informació
Menys informació
Conductora
Mercè Raga
Editor
Pau Gascó
Tècnica
Jose Manuel Matoses
A la carta
10 març
Sardines en escabetx per la Quaresma
Més informació
Menys informació
3 març
Croissant de llardons, la reinvenció de la coca de llardons
Més informació
Menys informació
17 febrer
Carxofa blanca de Tudela vs l'híbrida
Més informació
Menys informació
10 febrer
Cuina reivindicativa: faves a la catalana
Més informació
Menys informació
20 gener
Llums i ombres de l'airfyer
Més informació
Menys informació
13 gener
Més enllà de si la truita de patata ha de portar o no ceba
Més informació
Menys informació
23 desembre del 2024
Bûche de Nöel o tronc de Nadal, les postres ideals per aquestes festes
Més informació
Menys informació
Filtra per Data