El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.
Bona teca
amb Pau Gascó
Secció
Més informació
Menys informació
Conductora
Mercè Raga
Editor
Pau Gascó
Tècnica
Jose Manuel Matoses
A la carta
2 desembre
L'escudella de Nadal, primer plat de la trilogia de Nadal
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
26 novembre
Sacher, la recepta del pastís de xocolata
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
19 novembre
L'hummus, la recepta d'origen àrab més universal
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
12 novembre
Les mandonguilles de la sogra
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
1 octubre
Arriba la temporada de bolets
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
Filtra per Data