En directe

Fabricació Pròpia

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

15 abril

És temps de pèsols!

És temps de pèsols! Un aliment que Mercè Raga detesta. Per què hi ha gustos que ens fan embadalir i gustos que odiem? En traiem l'entrallat amb el gastònom Toni Massanés. A més, Pau Gascó ens explica les millors receptes amb pèsols!

Més informació

0:00 / 0:00

8 abril

Les ortigues, de mala herba a ingredient gastronòmic

Són considerades com a males herbes, però la veritat és que, malgrat collir-les és tot un repte, en l'àmbit culinari són força apreciades. El cuiner Pau Gascó ens porta les ortigues i ens explica com fer-ne una sopa, ara que comença la temporada.

Més informació

0:00 / 0:00

18 març

Cremem la crema catalana de Sant Josep!

Més informació

0:00 / 0:00

11 març

Els dilluns, compra llegums!

Els dilluns, compra llegums! Pau Gascó, xef de confiança del 'Fabricació Pròpia', recomana les millors receptes i els trucs més útils per a cuinar aquesta font de proteïna vegetal!

Més informació

0:00 / 0:00

4 març

Els menuts: menjar llengua és sexi!

Els menuts, cuina d'aprofitament i font de proteïna, ferro i vitamines que agermana les classes populars de tot el planeta. El xef Pau Gascó ens explica les millors utilitats d'aquestes "vísceres comestibles" i ens demostra que menjar llengua és sexi!

Més informació

0:00 / 0:00

26 febrer

Set segles de bunyols

Bunyols, brunyols, bunyols de vent, bunyols de Quaresma, bunyols de l'Empordà, crespells... Aprofitant que és temporada, el cuiner Pau Gascó ens parla de la història d'aquest dolç tan nostrat! I és que Francesc Eiximenis ja en parlava al segle XIV! I sí, també ens ha compartit la recepta dels bunyols de vent per fer-los a casa!

Més informació

0:00 / 0:00

19 febrer

Els secrets del bacallà

Sigui confitat o fregit, el bacallà aixeca passions. I no només a Catalunya. El cuiner Pau Gascó ens explica els secrets d'aquest peix que ja ha conquerit mig món culinari i ens dona alguns trucs per dessalar-lo i cuinar-lo!
0:00 / 0:00

12 febrer

Prou de posar llimona a la paella!

Prou de posar llimona a la paella! Aquest és el missatge que ha volgut deixar clar el cuiner Pau Gascó a l'episodi d'avui. I és que la llimona s'ha convertit en la protagonista d'avui i ens ha explicat els diferents usos (culinaris o no) que li podem donar a aquest cítric.

Més informació

0:00 / 0:00

5 febrer

El moviment Slow Food

Quan estem a punt de començar el Carnestoltes, el cuiner Pau Gascó ens porta tot un referent culinari de Sitges. Es tracta Valentí Mongay, cuiner del restaurant La Salseta, tot un referent del moviment Slow Food i del Km0.

Més informació

0:00 / 0:00

29 gener

La cuina marinera catalana

Balandra, cim-i-tomba, esmarris, blanquillo, suquet, all-cremat, all-i-pebre... La cuina marinera catalana és la protagonista d'aquesta setmana al Bona teca. El cuiner Pau Gascó ens explica els secrets d'aquesta cuina amb la que molts es llepen els dits.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data