En directe

Fórmula Estel

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

3 març

Croissant de llardons, la reinvenció de la coca de llardons

El cuiner Pau Gascó reinventa la coca de llardons per a celebrar el Carnestoltes i ens fa una proposta d'allò més innovadora: el croissant de llardons. Li haurà quedat bé? Escolta aquest episodi per descobrir-ho!

Més informació

0:00 / 0:00

24 febrer

Trinxat de la Cerdanya

Tot és "trinxable"! El cuiner Pau Gascó i el mestre culinari Xesco Bueno ens descobreixen com aconseguir un bon trinxat de la Cerdanya. Ens recomanen que quedi enrossit, la crosta és la millor part!

Més informació

0:00 / 0:00

17 febrer

Carxofa blanca de Tudela vs l'híbrida

És època de carxofes i el cuiner Pau Gascó fa una defensa aferrissada de la carxofa blanca de Tudela, a qui li ha sortit una competidora híbrida. Com pots distingir-les? Escolta aquest episodi i surt de dubtes! També aprendràs a preparar unes bones conserves de carxofa per a quan s'acabi la temporada.

Més informació

0:00 / 0:00

10 febrer

Cuina reivindicativa: faves a la catalana

La plataforma en línia de guies de viatge TasteAtlas ha publicat el seu rànquing anual dels 100 pitjors plats del món per al 2025, entre els quals es troben les faves a la catalana. Avui el cuiner Pau Gascó reivindica aquesta recepta tradicional tan nostrada.

Més informació

0:00 / 0:00

3 febrer

Quiche de calçots, recepta de temporada

Febrer és sinònim de calçotades. I el cuiner Pau Gascó ho sap. Per això, per aquesta primera secció del mes de febrer ens ha preparat una recepta de temporada: la quiche de calçots.

Més informació

0:00 / 0:00

27 gener

Bavaresa de llimona

En aquest capítol, el nostre xef Pau Gascó ens regala un antídot exquisit i ric en vitamina C per als constipats d'aquesta època. Trèieu paper i boli per anotar la recepta de la Bavaresa de llimona!

Més informació

0:00 / 0:00

20 gener

Llums i ombres de l'airfyer

Amants de l'airfryer, aquest episodi és per a vosaltres! El cuiner Pau Gascó ens explica els punts forts i els febles d'aquest artefacte culinari al costat de tota una especialista en la matèria... La seva mare! I ens comparteix un parell de receptes per fer amb un pim-pam.

Més informació

0:00 / 0:00

13 gener

Més enllà de si la truita de patata ha de portar o no ceba

Més enllà del debat etern de si la truita de patata ha de ser amb ceba o no, el cuiner Pau Gascó ens explica allò que de veritat importa a l'hora de fer-la: quines patates cal fer servir, la proporció perfecte amb l'ou i com trobar el punt de cocció ideal. Descobreix els secrets de la truita de patata!

Més informació

0:00 / 0:00

23 desembre del 2024

Bûche de Nöel o tronc de Nadal, les postres ideals per aquestes festes

Tot i que la trilogia de plats tradicionals de Nadal ja s'ha acabat, el cuiner Pau Gascó no ens podia deixar sense postres. Per això, ens proposa una nova recepta per delectar els nostres convidats en aquests dies de festes: el tronc de Nadal o Bûche de Nöel.

Més informació

0:00 / 0:00

16 desembre del 2024

El pollastre rostit, el 3r plat de la trilogia de Nadal

El cuiner Pau Gascó posa punt i final a la trilogia dels plats tradicionals de Nadal amb el pollastre rostit. I en aquesta ocasió, tot i que ha tornat acompanyat de la sogra, la recepta és de la mare!

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data