El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.
Bona teca
amb Pau Gascó
Secció


Més informació
Menys informació
Conductora
Mercè Raga
Editor
Pau Gascó
Tècnica
Jose Manuel Matoses
A la carta
1 octubre del 2024
Arriba la temporada de bolets
Més informació
Menys informació
23 setembre del 2024
Pastís de formatge, repte superat!
Més informació
Menys informació
17 setembre del 2024
Fem el vermut
Més informació
Menys informació
10 setembre del 2024
Encetem un meló
Més informació
Menys informació
15 juliol del 2024
Fideus: rossejats, a la cassola o en fideuà
Més informació
Menys informació
8 juliol del 2024
Pasta, tot el que necessites saber per cuinar-la bé
Més informació
Menys informació
1 juliol del 2024
6a edició del Sopar CUBAT de cine
Més informació
Menys informació
17 juny del 2024
Musclos a la taronja, recepta per a la revetlla de Sant Joan
Més informació
Menys informació
10 juny del 2024
Ser o no ser formatger
Més informació
Menys informació
Filtra per Data