En directe

Fórmula Estel

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

3 juny del 2024

Coc de cireres, la recepta

L'arribada de la calor va acompanyada, també, de l'arribada de les cireres a les fruiteries. I és que aquesta fruita s'ha convertit en un indispensable del bon temps! Repassem amb el cuiner Pau Gascó l'origen de les cireres, les varietats que trobem al mercat i també en quines receptes podem fer-les servir. I atenció al coc de cireres que ens ensenya a fer a casa!

Més informació

0:00 / 0:00

27 maig del 2024

Caragol treu banya...

Els cargols aixequen passions? O t'encanten o els odies? El nostre cuiner de capçalera Pau Gascó n'és molt fan, i per això ens explica com els hem de purgar i netejar per a poder-los cuinar després i llepar-nos els dits.
0:00 / 0:00

13 maig del 2024

Bolets de primavera amb gastrocrim i tot!

Si pensem en bolets, l'estació que ens ve al cap és la tardor, juntament amb les castanyes, els moniatos i les carabasses. Però la veritat és que de bolets n'hi ha tot l'any. El cuiner Pau Gascó ens porta els bolets de primavera com ara la múrgola (amb un gastrocrim inclòs!), el marçot, el moixernó i la carrereta! I, a més, ens prepara un pollastre amb múrgoles per a llepar-nos els dits!

Més informació

0:00 / 0:00

6 maig del 2024

Espàrrecs, dels marges dels camins a les llaunes

Ens hem de remuntar a la França del segle XVI perquè els espàrrecs siguin apreciats culinàriament. El cuiner Pau Gascó ens explica la història d'aquests brots tendres i com de créixer als marges dels camins, ara els trobem en conserva en llaunes o pots de vidre. A més, ens prepara una recepta d'allò més senzilla en directe.

Més informació

0:00 / 0:00

29 abril del 2024

Faves, de l'Edat de Bronze al segle XXI

Les faves ens acompanyes des de fa segles. I és que ja a l'època clàssica eren presents a l'àgora de les ciutats. Coneixem tota la trajectòria de les faves al llarg de la història amb el cuiner Pau Gascó.
0:00 / 0:00

22 abril del 2024

Prou de maduixes amb xocolata!

Comença l'època de maduixes i el cuiner Pau Gascó ens explica els pros i contres d'aquesta fruita. També sobre quina és la millor manera de marinar-les per fer unes maduixes Romanoff i quina recepta hauríem de desterrar: les maduixes amb xocolata!

Més informació

0:00 / 0:00

15 abril del 2024

És temps de pèsols!

És temps de pèsols! Un aliment que Mercè Raga detesta. Per què hi ha gustos que ens fan embadalir i gustos que odiem? En traiem l'entrallat amb el gastònom Toni Massanés. A més, Pau Gascó ens explica les millors receptes amb pèsols!

Més informació

0:00 / 0:00

8 abril del 2024

Les ortigues, de mala herba a ingredient gastronòmic

Són considerades com a males herbes, però la veritat és que, malgrat collir-les és tot un repte, en l'àmbit culinari són força apreciades. El cuiner Pau Gascó ens porta les ortigues i ens explica com fer-ne una sopa, ara que comença la temporada.

Més informació

0:00 / 0:00

18 març del 2024

Cremem la crema catalana de Sant Josep!

Més informació

0:00 / 0:00

11 març del 2024

Els dilluns, compra llegums!

Els dilluns, compra llegums! Pau Gascó, xef de confiança del 'Fabricació Pròpia', recomana les millors receptes i els trucs més útils per a cuinar aquesta font de proteïna vegetal!

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data