El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.
Bona teca
amb Pau Gascó
Secció


Més informació
Menys informació
Conductora
Mercè Raga
Editor
Pau Gascó
Tècnica
Jose Manuel Matoses
A la carta
3 juny del 2024
Coc de cireres, la recepta
Més informació
Menys informació
13 maig del 2024
Bolets de primavera amb gastrocrim i tot!
Més informació
Menys informació
6 maig del 2024
Espàrrecs, dels marges dels camins a les llaunes
Més informació
Menys informació
22 abril del 2024
Prou de maduixes amb xocolata!
Més informació
Menys informació
15 abril del 2024
És temps de pèsols!
Més informació
Menys informació
8 abril del 2024
Les ortigues, de mala herba a ingredient gastronòmic
Més informació
Menys informació
18 març del 2024
Cremem la crema catalana de Sant Josep!
Més informació
Menys informació
11 març del 2024
Els dilluns, compra llegums!
Més informació
Menys informació
Filtra per Data