El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.
Bona teca
amb Pau Gascó
Secció


Més informació
Menys informació
Conductora
Mercè Raga
Editor
Pau Gascó
Tècnica
Jose Manuel Matoses
A la carta
4 març del 2024
Els menuts: menjar llengua és sexi!
Més informació
Menys informació
26 febrer del 2024
Set segles de bunyols
Més informació
Menys informació
12 febrer del 2024
Prou de posar llimona a la paella!
Més informació
Menys informació
5 febrer del 2024
El moviment Slow Food
Més informació
Menys informació
29 gener del 2024
La cuina marinera catalana
Més informació
Menys informació
22 gener del 2024
30 anys de l'escuma gastronòmica
Més informació
Menys informació
15 gener del 2024
L'oli d'oliva, l'ingredient estrella de la dieta mediterrània
Més informació
Menys informació
8 gener del 2024
La carxofa, reina del Baix Llobregat
Més informació
Menys informació
Filtra per Data