En directe

Fórmula Estel

Camins, rutes espirituals

amb Miquel Murga

Podcast Camins, rutes espirituals

Podcasts on us proposen diferents rutes espirituals per les meravelles de Catalunya.
Per fer camins pels indrets més propicis per enriquir el nostre esperit i viure en plenitud la nostra existència, les nostres necessitats culturals i també lúdiques.
En cada capítol visitarem una comarca de Catalunya, que ens donarà un plus afegit al nostre catàleg arquitectònic i artístic.

Més informació

A la carta

15 Juliol del 2022

- Capítol 16.

El Segrià

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Segrià, on farem 3 parades: una primera parada a la Seu vella. Després passarem pel Convent del Carme i acabarem la ruta d'avui per la comanda de Gardeny.

Més informació

0:00 / 0:00

8 Juliol del 2022

- Capítol 15.

El Baix Empordà

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Baix Empordà, on farem 3 parades: una primera parada al Monestir de Sant Miquel de Cruïlles. Després passarem pel Monestir de Santa Maria del Mar de Calonge i acabarem la ruta d'avui pel Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Més informació

0:00 / 0:00

1 Juliol del 2022

- Capítol 14.

El Ripollès

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Ripollès, on farem 3 parades: una primera parada al Monestir de Santa Maria de Ripoll. Després passarem pel Monestir de Sant Joan de les Abadesses i acabarem la ruta d'avui pel Monestir de Sant Pere de Camprodon.

Més informació

0:00 / 0:00

24 Juny del 2022

- Capítol 13.

L'Alt Urgell

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem l' Alt Urgell, on farem 3 parades: una primera parada a Sant Serni de Tavèrnoles. Després passarem per la atedral de la Seu d’Urgell i acabarem la ruta d'avui per Santa Maria d’Organyà.

Més informació

0:00 / 0:00

17 Juny del 2022

- Capítol 12.

El Montsià

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Montsià, on farem 3 parades: una primera parada a la comanda d’Ulldecona. Després passarem pel convent del Roser i acabarem la ruta d'avui per Santa Maria de la Ràpita.

Més informació

0:00 / 0:00

10 Juny del 2022

- Capítol 11.

L'Alt Camp

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem l' Alt Camp, on farem 3 parades: una primera parada al Monestir de Santes Creus. Després passarem per l¡església de Sant Pere de Gaià i acabarem la ruta d'avui per l'antiga comanda de Selma.

Més informació

0:00 / 0:00

3 Juny del 2022

- Capítol 10.

La Selva

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem La Selva, on farem 3 parades: una primera parada al Monestir de Santa Maria d’Amer. Després passarem pel Santuari de la Mare de Déu del Coll i acabarem la ruta d'avui pel Convent de Sant Salvi de Cladells.

Més informació

0:00 / 0:00

27 Maig del 2022

- Capítol 9.

Osona

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Osona, on farem 3 parades: una primera parada al El Monestir de Sant Pere de Casserres. Després passarem per la canònica de Santa Maria de Manlleu i acabarem la ruta d'avui per la catedral de Vic.

Més informació

0:00 / 0:00

20 Maig del 2022

- Capítol 8.

El Bages

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Bages, on farem 3 parades: una primera parada a la Col·legiata Basílica de Santa Maria. Després passarem pel Monestir de Sant Benet del Bages i acabarem la ruta d'avui pel Convent de Sant Francesc de Santpedor.

Més informació

0:00 / 0:00

13 Maig del 2022

- Capítol 7.

El Vallès Occidental

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Vallès occidental, on farem 3 parades: una primera parada al Monestir de Sant Llorenç del Munt. Després passarem per les esglésies de Sant Pere de Terrassa i acabarem la ruta d'avui pel Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data