En directe

La Missa de cada dia

Camins, rutes espirituals

amb Miquel Murga

Podcast Camins, rutes espirituals

Podcasts on us proposen diferents rutes espirituals per les meravelles de Catalunya.
Per fer camins pels indrets més propicis per enriquir el nostre esperit i viure en plenitud la nostra existència, les nostres necessitats culturals i també lúdiques.
En cada capítol visitarem una comarca de Catalunya, que ens donarà un plus afegit al nostre catàleg arquitectònic i artístic.

També els pots seguir a:Més informació

A la carta

24 Juny

- Capítol 13.

L'Alt Urgell

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem l' Alt Urgell, on farem 3 parades: una primera parada a Sant Serni de Tavèrnoles. Després passarem per la atedral de la Seu d’Urgell i acabarem la ruta d'avui per Santa Maria d’Organyà.

Més informació

0:00 / 0:00

24 Juny

- Capítol 13.

ALT URGELL

0:00 / 0:00

17 Juny

- Capítol 12.

El Montsià

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Montsià, on farem 3 parades: una primera parada a la comanda d’Ulldecona. Després passarem pel convent del Roser i acabarem la ruta d'avui per Santa Maria de la Ràpita.

Més informació

0:00 / 0:00

10 Juny

- Capítol 11.

L'Alt Camp

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem l' Alt Camp, on farem 3 parades: una primera parada al Monestir de Santes Creus. Després passarem per l¡església de Sant Pere de Gaià i acabarem la ruta d'avui per l'antiga comanda de Selma.

Més informació

0:00 / 0:00

3 Juny

- Capítol 10.

La Selva

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem La Selva, on farem 3 parades: una primera parada al Monestir de Santa Maria d’Amer. Després passarem pel Santuari de la Mare de Déu del Coll i acabarem la ruta d'avui pel Convent de Sant Salvi de Cladells.

Més informació

0:00 / 0:00

27 Maig

- Capítol 9.

Osona

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Osona, on farem 3 parades: una primera parada al El Monestir de Sant Pere de Casserres. Després passarem per la canònica de Santa Maria de Manlleu i acabarem la ruta d'avui per la catedral de Vic.

Més informació

0:00 / 0:00

20 Maig

- Capítol 8.

El Bages

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Bages, on farem 3 parades: una primera parada a la Col·legiata Basílica de Santa Maria. Després passarem pel Monestir de Sant Benet del Bages i acabarem la ruta d'avui pel Convent de Sant Francesc de Santpedor.

Més informació

0:00 / 0:00

13 Maig

- Capítol 7.

El Vallès Occidental

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el Vallès occidental, on farem 3 parades: una primera parada al Monestir de Sant Llorenç del Munt. Després passarem per les esglésies de Sant Pere de Terrassa i acabarem la ruta d'avui pel Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Més informació

0:00 / 0:00

6 Maig

- Capítol 6.

Girona

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem Girona, on farem 3 parades: una primera parada a la Catedral de Girona. Després passarem pel Monestir de Sant Pere de Galligants i acabarem la ruta d'avui pel convent de Sant Domènec.

Més informació

0:00 / 0:00

29 Abril

- Capítol 5.

L'Alt Empordà

En aquest capítol de Camins, rutes espirituals, visitem el l'Alt Empordà, on farem 3 parades: una primera parada al Convent de Santa Maria de Jesús. Després passarem pel Convent dels Caputxins i acabarem la ruta d'avui per Església de Sant Pere.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data