En directe

La Caravana

Coses quotidianes

amb David Balaguer

Secció

Secció Coses quotidianes

L'esport i les coses quotidianes són la gran passió del periodista David Balaguer que puja cada dimecres a La Caravana de Ràdio Estel per tal de proposar-nos qualsevol tema que ens envolta en la nostra vida diària i fer-nos reflexionar sobre el perquè fem el que fem i per què som com som.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

15 març

Grup musical Manel


Balaguer ens parla del grup musical 'Manel' després d'anunciar que es prendran un descans de manera indefinida.
0:00 / 0:00

8 març

Dones

David Balaguer fa reflexió sobre el 8 de març, el Dia Internacional de la Dona. El camí cap a la igualtat. Les dones d'abans i les d'ara. Minuts breus, però contundents.
0:00 / 0:00

1 març

El mòbil

Aprofitant l'esdeveniment del Mobile World Congress parlarem dels mòbils. Ha estat un cap girador de mentalitats a les nostres vides i va canviar el rumb del nostre dia a dia per sempre.
0:00 / 0:00

15 febrer

Cuinar


Pel David Balaguer és un suplici inevitable, però per alguns altres és un entreteniment i un hobby. Per ell el món es divideix entre els que cuinen i els que no.
0:00 / 0:00

1 febrer

Les supersticions

Les supersticions. N'hi ha de tots els tipus i diferents segons del país de què provenen. En David Balaguer i té molt a dir per què té unes quantes!
0:00 / 0:00

25 gener

El fred

Us agrada el fred? És el monotema d'aquests dies a causa de les baixes temperatures que estem sofrint. Ho parlem amb David Balaguer, Núria Ros, Nina Agustí i Joan Trias.
0:00 / 0:00

18 gener

Amor a distància

David Balaguer ens parla de l'amor a distància amb Joan Trias, Nina Agustí i, per descomptat, 'l'encàrrec' d'Olma Giró i les cançons d'amor sobre aquest tema.
0:00 / 0:00

11 gener

El mes de gener

El mes de gener és com una gran ascensió. Al final, a la subsecció de la secció de l'Olma Giró, amb el repàs de cançons que fan molts anys en aquest 2022. Sabies que 'Toxic' de Britney Spears ja té 19 anys?
0:00 / 0:00

4 gener

Els propòsits

Els propòsits tenen una mort molt prematura. Quins teniu pel nou any? Utilitzar menys el mòbil?, fer dieta?, ser més afectuosos?, dedicar més temps a les amigues i als amics?
0:00 / 0:00

21 desembre del 2022

Els àpats de Nadal

S'acosta Nadal i ho hem parlat amb el David Balaguer, el Joan Trias, la Núria Ros i l'Olma Giró. Què podem fer per esquivar les típiques preguntes?, quan et casares, quan tindràs fills?
Estem tips abans de començar ja les festes de tant menjar? Quines tradicions tenen a altres països en comptes de menjar raïm per Cap d'Any?

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data