En directe

El diumenge a Montserrat

Coses quotidianes

amb David Balaguer

Secció

Secció Coses quotidianes

L'insomni, com marxar dels jocs, les disfresses, el cafè... les coses quotidianes són la gran passió del periodista esportiu David Balaguer, que puja cada setmana a 'La Caravana' de Ràdio Estel per fer-nos reflexionar de qualsevol tema que ens envolta en el dia a dia, de per què fem el que fem i per què som com som.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

28 febrer

Moments de silenci asfixiant en un sopar íntim

Analitzem diferents moments de silenci asfixiant en un sopar íntim. Des de l'arrancada, on més val portar preparat un tema, fins als segons, minuts, hores en què es parla d'alguna cosa que no saps (el silenci de la ignorància) o s'estén el silenci de no tenir res a dir-se.

Més informació

0:00 / 0:00

21 febrer 2024

Digues quina postura per dormir tens... i et direm quina és la teva personalitat!

Digues quina postura per domir tens... i et direm quina és la teva personalitat! Una altra de les 'Coses quotidianes' del periodista David Balaguer!
0:00 / 0:00

14 febrer 2024

On no tenir una primera cita

On no tenir una primera cita? La ciència ha conclòs que no ha de ser al cinema, a una hamburgueseria, a qualsevol indret amb amics i a casa dels pares. Si alguna vegada ho has fet, David Verdaguer creu que la relació estava destinada al fracàs!

Més informació

0:00 / 0:00

7 febrer 2024

Brindar

Brindar és un acte social ple d'hàbits i de mites. Els desgranem, un a un, per veure si tenen sentit o més val que ens en desprenguem.
0:00 / 0:00

31 gener

Fer la maleta

Despreneu-vos dels "per si de cas" a l'hora de fer la maleta per anar de viatge! I dels cables, de les bosses amb rodes... Però no dels calçotets! Coneixem els 'tocs' del periodista David Balaguer respecte a l'equipatge.
0:00 / 0:00

24 gener

Anar al cinema

Al cinema hi ha un munt de sons: les crispetes, sí, però també qui parla fluixet, qui tus o qui respira fort. "La gent refredada no hauria d'anar al cinema", diu David Balaguer. I és que la sala que et toqui és com un "Kinder Sorpresa"! El periodista hi convida a l'Andreu, tot i que reuneix totes les condicions que no li agraden a l'hora de veure una pel·lícula en pantalla gran.

Més informació

0:00 / 0:00

17 gener

Anar de copilot

Hi ha diverses maneres d'anar de copilot al cotxe: dormint, en silenci, el que no dona opcions al conductor de triar els temes musicals. I tu, de quin tipus ets?
0:00 / 0:00

10 gener

Les bodes

Tu creus que les bodes s'haurien de repetir al dia següent per ser-ne conscients? Casaments amb convidats disfressats o no? David Balaguer obre melons en aquest espai, ple de joia i també, per què no dir-ho, amb «teranyines invisibles».

Més informació

0:00 / 0:00

3 gener

La nit de Reis

«La nit de reis genera tanta unanimitat com el pernil ibèric i la figura de Leo Messi pels barcelonistes». Aquesta i altres reflexions de David Balaguer sobre la nit de Reis les pots escoltar aquí.
0:00 / 0:00

20 desembre del 2023

Marxar dels llocs

Les persones que marxen de les festes sense acomiadar-se guanyen fins a dos dies l'any, segons un estudi. Reflexionem sobre aquest tema amb David Balaguer... just el dia que fa anys! Què fer si ens convida a la seva festa? Tocar el dos ràpid o trigar uns 45 minuts de mitja?

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 5 6