En directe

Sense distància

Economia amb valors

amb la producció del Centre d´Estudis Econòmics i Socials

Secció

Secció Economia amb valors

Més informació

A la carta

20 juliol

Economia catalana

Estem deixant moltes persones sense cobrir les seves necessitats més vitals. I no solament aquí, sinó en els països del segon i tercer món el nombre de persones que els manca quasi tot és molt alt. Ho explica Eduard Arruga i Valeri, president del Centre d'Estudis Econòmics i Socials (el CEES) i economista, que durant anys va dirigir el Banc dels Aliments.

Més informació

0:00 / 0:00

18 juliol

IndeeLift: dispositius per millorar la qualitat de les persones

IndeeLift és una empresa que ofereix diferents dispositius per millorar la qualitat de vida de persones grans, dependents o amb mobilitat reduïda. Els dispositius són per a l'entorn hospitalari i privat i es caracteritzen perquè són segur, fàcils d'utilitzar i dignes, tant per als diferents usuaris com per als seus cuidadors, que no s'han de fer mal quan han d'aixecar o ajudar a moure's a aquestes persones.
Ho parlem amb Esther Costabella, Business Development Manager a IndeeLift Europa i Josep de Martí, estudiant del doble grau de Dret i ADE a Esade i usuari d'IndeeLift on està treballant com a estudiant en pràctiques.

Més informació

0:00 / 0:00

13 juliol

Turisme 2023

Més informació

0:00 / 0:00

11 juliol

Jornada laboral de 4 dies

La jornada laboral de quatre dies és una realitat que s'està implantant amb èxit a diverses empreses europees, en què s'ha demostrat que es pot reduir la jornada de 40 hores sense perdre productivitat.
Al Regne Unit ja es va provar amb molt bons resultats, i va ser la prova més gran, fins ara, d'aquest model de treball. La 4 Day Week va donar com a resultats: un 88% de les empreses satisfetes i un 95% d'empreses que havien mantingut o millorat la productivitat després de sotmetre's a la jornada de quatre dies.
Ho explica Santiago Melluso, CEO i cofundador de 4dias.es

Més informació

0:00 / 0:00

6 juliol

Micolet

Micolet és l'empresa i plataforma de moda de segona mà, líder a Espanya i va presentar el seu informe de "Moda circular 2022".
L'Informe conté dades extretes d'un estudi de mercat realitzat de la mà de l'empresa WeAreTesters sobre els hàbits i les actituds en el consum de moda. L'empresa en qüestió ha conduït enquestes a una mostra de dones entre 18 i 65 anys residents al territori espanyol amb una confiança del 95%.
Ho explica Héctor Viniegra, nou director de negoci i sostenibilitat de Micolet.

Més informació

0:00 / 0:00

4 juliol

Convenis

En aquest mig any s'han signat i renovat molts convenis. La industrialització continua essent una qüestió pendent pel país, o no? Ho parlem amb Cristina Torre, secretària d'acció sindical i transicions justes, de CCOO de Catalunya.

Més informació

0:00 / 0:00

29 juny

Qüestions de la UE

Quines són les tasques més importants del president del país que ostenta la presidència de torn? Ho explica Laura Rahola, directora de comunicació UE a Catalunya i Balears.
0:00 / 0:00

27 juny

Seavices: serveis nàutics

Seavices és una startup especialitzada en el servei nàutic que funciona com a plataforma per poder buscar i contractar diferents serveis nàutics d'interès per a tu o per a la teva tripulació.
Aquesta empresa posa a la teva disposició un portal on podràs trobar diferents serveis per proveir les empreses de lloguer d'embarcacions amb, per exemple, tripulacions, assistència tècnica i manteniment, formació en titulacions marítimes... I amb oportunitats i diferents opcions de proveïdors per trobar tot allò que necessites per al teu vaixell. Ho explica Jaume Pla, fundador de l'empresa.

Més informació

0:00 / 0:00

22 juny

Economia amb Eduard Arruga

Moltes vegades es parla d'economia, de guanys i pèrdues, de balanços, de preus i salaris. Com tenir en compte les persones quan hi ha una inflació en els productes bàsics com tenim ara?
Ho parlem amb Eduard Arruga i Valeri, economista, president del Centre d'Estudis Econòmics i Socials, el CEES.

Més informació

0:00 / 0:00

20 juny

'Valores & Marketing'

Lluís Salart Mas, expert en gestió del canvi i impacte social, soci a "Valores i Marketing". Promou la transformació social per generar un impacte positiu a la societat i al planeta, en col·laboració amb empreses, organitzacions i persones, perquè creu en la capacitat de tots plegats per millorar el món i promoure estratègies i projectes de col·laboració que generin un impacte positiu a la societat i al planeta.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 8 9