En directe

La Caravana

Economia amb valors

amb la col·laboració del Centres d'Estudis Econòmics i Socials

El món de l'economia i l'empresa de la mà de Salvador Aragonès. Notícies, entrevistes i bon humor. Produït pel Centre d'Estudis Econòmics i Socials (CEES).

Més informació

A la carta

22 setembre

Carles Camí, president del Centre d’Estudis Stucom

Aquest curs, tenim en vigència dues lleis: la llei Celaá i la del ministre Wert. El conseller Josep Gonzàlez-Cambray es va queixar que el nivell educatiu avui és baix. Aquestes i altres qüestions ens ho explica el professor Carles Camí, president del Centre d’Estudis Stucom, i president de la Confederació de Centres d'Ensenyament Concertat.

Més informació

0:00 / 0:00

20 setembre

Montse Catasús, secretària de l'Associació 'Familia Torres'

A causa de la sequera i a les ones successives de calor, la collita de raïm d'aquesta temporada s'ha reduït, notablement, a Catalunya amb una baixada de la producció que oscil·la entre el 30% i el 50% respecte a l'any passat. I per tractar aquesta problemàtica del canvi climàtic en el raïm, avui parlem amb Montse Catasús, secretària de l’associació i, també, enòloga de Familia Torres.

Més informació

0:00 / 0:00

15 Setembre

Josep Carles, responsable d'Unió de Pagesos

Les sequeres, les calamarsades, el fred... quines són les solucions per la collita d'aquest any? Josep Carles Vicente, responsable d'Unió de Pagesos, ens ho explica. La guerra també ha afectat. Ens hem de repensar el sistema que tenim, on el productor no es guanya la vida i el consumidor paga excessivament pel producte?

Més informació

0:00 / 0:00

13 Setembre

Antonio Delgado, president del 'Círculo Ecuestre'

Els clubs privats són una tradició en el món empresarial i social d'Occident. Es tracta d'associacions a les quals pertanyen algunes de les personalitats més destacades i influents de cada societat.
Des de la seva fundació en 1856, aquest esperit té un nom a Barcelona: 'El Círculo Ecuestre'. Situat en un palauet en el cor de Barcelona, una joia modernista de 1910, és des de fa molts anys el punt d'intersecció dels cercles empresarials, professionals i institucionals més influents de Barcelona i Catalunya. Ens ho explica el seu president, Antonio Delgado.

Més informació

0:00 / 0:00

7 setembre

NuNu Barcelona

Ens visita Núria Aragonés, que va estudiar arquitectura, i després de viatjar per tot el món, a Xina, a bona part d’Europa i a Amèrica del Nord i del Sud... ha decidit crear una empresa start-up de joies, "NuNu Barcelona". La seva visió del disseny (no d’edificis, sinó de joies), ha obert una botiga a Barcelona, i al cap d'un any obre una altra a Madrid, al barri de Salamanca, per la gran demanda que té a la capital. Les vendes en línia li han proporcionat un coneixement alt dels seus productes, tan a Espanya com a l’estranger.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data