En directe

Cocodril Club

Economia amb valors

amb la producció del Centre d´Estudis Econòmics i Socials

Secció

Secció Economia amb valors

Més informació

A la carta

20 juliol del 2023

Economia catalana

Estem deixant moltes persones sense cobrir les seves necessitats més vitals. I no solament aquí, sinó en els països del segon i tercer món el nombre de persones que els manca quasi tot és molt alt. Ho explica Eduard Arruga i Valeri, president del Centre d'Estudis Econòmics i Socials (el CEES) i economista, que durant anys va dirigir el Banc dels Aliments.

Més informació

0:00 / 0:00

18 juliol del 2023

IndeeLift: dispositius per millorar la qualitat de les persones

IndeeLift és una empresa que ofereix diferents dispositius per millorar la qualitat de vida de persones grans, dependents o amb mobilitat reduïda. Els dispositius són per a l'entorn hospitalari i privat i es caracteritzen perquè són segur, fàcils d'utilitzar i dignes, tant per als diferents usuaris com per als seus cuidadors, que no s'han de fer mal quan han d'aixecar o ajudar a moure's a aquestes persones.
Ho parlem amb Esther Costabella, Business Development Manager a IndeeLift Europa i Josep de Martí, estudiant del doble grau de Dret i ADE a Esade i usuari d'IndeeLift on està treballant com a estudiant en pràctiques.

Més informació

0:00 / 0:00

13 juliol del 2023

Turisme 2023

Més informació

0:00 / 0:00

11 juliol del 2023

Jornada laboral de 4 dies

La jornada laboral de quatre dies és una realitat que s'està implantant amb èxit a diverses empreses europees, en què s'ha demostrat que es pot reduir la jornada de 40 hores sense perdre productivitat.
Al Regne Unit ja es va provar amb molt bons resultats, i va ser la prova més gran, fins ara, d'aquest model de treball. La 4 Day Week va donar com a resultats: un 88% de les empreses satisfetes i un 95% d'empreses que havien mantingut o millorat la productivitat després de sotmetre's a la jornada de quatre dies.
Ho explica Santiago Melluso, CEO i cofundador de 4dias.es

Més informació

0:00 / 0:00

6 juliol del 2023

Micolet

Micolet és l'empresa i plataforma de moda de segona mà, líder a Espanya i va presentar el seu informe de "Moda circular 2022".
L'Informe conté dades extretes d'un estudi de mercat realitzat de la mà de l'empresa WeAreTesters sobre els hàbits i les actituds en el consum de moda. L'empresa en qüestió ha conduït enquestes a una mostra de dones entre 18 i 65 anys residents al territori espanyol amb una confiança del 95%.
Ho explica Héctor Viniegra, nou director de negoci i sostenibilitat de Micolet.

Més informació

0:00 / 0:00

4 juliol del 2023

Convenis

En aquest mig any s'han signat i renovat molts convenis. La industrialització continua essent una qüestió pendent pel país, o no? Ho parlem amb Cristina Torre, secretària d'acció sindical i transicions justes, de CCOO de Catalunya.

Més informació

0:00 / 0:00

29 juny del 2023

Qüestions de la UE

Quines són les tasques més importants del president del país que ostenta la presidència de torn? Ho explica Laura Rahola, directora de comunicació UE a Catalunya i Balears.
0:00 / 0:00

27 juny del 2023

Seavices: serveis nàutics

Seavices és una startup especialitzada en el servei nàutic que funciona com a plataforma per poder buscar i contractar diferents serveis nàutics d'interès per a tu o per a la teva tripulació.
Aquesta empresa posa a la teva disposició un portal on podràs trobar diferents serveis per proveir les empreses de lloguer d'embarcacions amb, per exemple, tripulacions, assistència tècnica i manteniment, formació en titulacions marítimes... I amb oportunitats i diferents opcions de proveïdors per trobar tot allò que necessites per al teu vaixell. Ho explica Jaume Pla, fundador de l'empresa.

Més informació

0:00 / 0:00

22 juny del 2023

Economia amb Eduard Arruga

Moltes vegades es parla d'economia, de guanys i pèrdues, de balanços, de preus i salaris. Com tenir en compte les persones quan hi ha una inflació en els productes bàsics com tenim ara?
Ho parlem amb Eduard Arruga i Valeri, economista, president del Centre d'Estudis Econòmics i Socials, el CEES.

Més informació

0:00 / 0:00

20 juny del 2023

'Valores & Marketing'

Lluís Salart Mas, expert en gestió del canvi i impacte social, soci a "Valores i Marketing". Promou la transformació social per generar un impacte positiu a la societat i al planeta, en col·laboració amb empreses, organitzacions i persones, perquè creu en la capacitat de tots plegats per millorar el món i promoure estratègies i projectes de col·laboració que generin un impacte positiu a la societat i al planeta.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 8 9