En directe

Fórmula Estel

Filosofia millennial

amb Leo Espluga

En aquesta secció volem acostar els temes filosòfics més rellevants a la societat actual. Quina vigència tenen Plató o Sòcrates en ple segle XXI? I quins son els pensadors actuals més rellevants? I és que el pensament també és una part important d'allò que diem construcció d'una societat. Amb un llenguatge entenedor i millennial, cada dilluns Leo Espluga ens proposarà fer aquest viatge pel coneixement.

A la carta

19 Setembre

Maria Zambrano, sobre la lectura i la solitud

L'exercici de lectura, en filosofia, és fonamental. És per això que Leo Espluga s'hi atura de la mà de Maria Zambrano, una filòsofa que busca assistir a un pensament que es genera en el propi acte de lectura.
0:00 / 0:00

12 Setembre

El paper de la contradicció

Que la contradicció és inherent al comportament humà és un fet. Però fins a quin punt també ho és en el nostre pensament individual? Som contradictoris també com a societat? En parlem de tot plegat amb Leo Espluga.
0:00 / 0:00

5 Setembre

Pensar filosòficament

En aquesta primera secció sobre filosofia, Leo Espluga ens fa una introducció al món filosòfic. Què vol dir pensar filosòficament? I sobretot, com ha canviat aquesta ideal al llarg del temps? 
0:00 / 0:00

Filtra per Data