En directe

Ràdio Estel

La chaise-longue

amb Mercè Raga

Secció

Secció La chaise longue

Al magazín d'El Matí a Ràdio Estel, una vegada a la setmana, convidem a seure a la nostra chaise-longe els protagonistes de l'actualitat cultural, política i social del moment per gaudir d'una conversa sense pressa i sense pausa.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

25 maig

Ramon Gener

Ramon Gener, músic, humanista, escriptor i divulgador, parla de l'espectacle 'Love Love Love', en què té una "història d'amor" amb Jose Corbacho. Però també explica la seva relació amb la música en general i amb Beethoven en particular, amb Wagner, que el va "salvar". I ens explica de què anirà el pròxim programa de televisió, que es dirà 'Això no és una cançó'.

Més informació

0:00 / 0:00

18 maig

Juan Carlos Ortega

El comunicador Juan Carlos Ortega, que hem quedat que és 'un rellotger de la ràdio', reconeix en aquesta entrevista estar ja una mica cansat de 'Las noches de Ortega' de la Cadena SER (amb la boca petita), que no li agrada la televisió (tot i haver fet programes tan mítics com a 'Crónicas Marcianas'), i -atenció- que va estudiar rellotgeria. Per descomptat, ens ha fet alguna veu.
Quina entrevista més divertida!

Més informació

0:00 / 0:00

4 maig

Cesc Casadesús

Ja s'ha presentat la 47ena edició del Festival Grec! Què hi veurem al festival estiuenc per excel·lència? Com va arribar Cesc Casadesús, director del festival per setena vegada, a fer aquesta feina? Què és el més complicat? S'asseu a la 'chaise-longue' i ens ho explica.

Més informació

0:00 / 0:00

20 abril

Laura Ferrero

Laura Ferrero podria ser una de les autores més venudes aquest Sant Jordi amb 'Los astronautas', una novel·la que desgrana el descobriment, per part d'una nena, d'una família que arriba amb 35 anys de retard. Parlant del llibre, Ferrero, qui també ha escrit un guio amb la cineasta Isabel Coixet, ens explica la seva vida. "No tenia totes les dades per escriure sense comprometre la intimitat d'altres persones, i em vaig inventar els astronautes".

Més informació

0:00 / 0:00

13 abril

Sílvia Bel

"Va ser una experiència gratificant artísticament i molt dura personalment". L'actriu Sílvia Bel, que ara és al Teatre Borràs amb 'FitzRoy - Quatre dones al límit', recorda el paper de Colometa, a 'La Plaça del Diamant' de Mercè Rodoreda, al TNC. A més, ens explica com els llibres l'han salvat en èpoques en què ha estat trista i ens confessa que ha hagut de deixar de fer escalada.

Més informació

0:00 / 0:00

30 març

Enric Calpena

'En guerra' és el nou llibre del periodista i historiador Enric Calpena. Una novel·la on narra un període dramàtic de la nostra història, en què el Barça va estar a punt de desaparèixer. Però contràriament al que ens pensem, ens adverteix que el futbol l'avorreix sobiranament. Amb ell també recordem els seus inicis en les primeres emissions de TV3.

Més informació

0:00 / 0:00

23 març 2023

Montserrat Alsina

Per què diem públicament 'jo no soc de números'? Per a què serveixen les matemàtiques en el dia a dia? Augenten les dones que fan carreres STEM? En parlem amb Montserrat Alsina, presidenta de la Societat Catalana de Matemàtiques.

Més informació

0:00 / 0:00

16 març 2023

Pau Roca

Ventdelplà, Incerta Glòria, Les coses excepcionals, Mateo,... La llista de papers de l'actor Pau Roca és llarga! Ara en suma un de nou a Cost de Vida, a la sala Villarroel de Barcelona, on es posa a la pell d'una persona amb paràlisi cerebral. A més, Pau Roca ens anuncia una exclusiva: la seva propera obra es representarà en un restaurant!

Més informació

0:00 / 0:00

9 març 2023

Toni Aira

El periodista Toni Aira anuncia en primícia a Ràdio Estel que hi haurà segona edició de la seva primera novel·la, 'Cos a terra', només una setmana després de la seva presentació. Un llibre detectivesc que té els seus orígens en un diari que Aira va escriure quan tenia uns 14 anys. A més, ens explica com és ser "col·laborador" d'ofici i ens demostra que "el temps es fabrica".

Més informació

0:00 / 0:00

2 març 2023

Ivan Labanda

"Portem cinc anys fent la funció i encara exhaurim les entrades". L'actor Ivan Labanda torna a fer el musical La Jaula de las Locas, aquesta vegada amb un personatge diferent. A més, acaba de dirigir Lobo, l'últim videoclip d'Elena Gadel que no para de sumar visites, i ens confessa que explorarà aquesta faceta de director en futurs projectes! A més, ens explica per què va deixar d'imitar al Polònia, de TV3, i comprovem que fer el musical de Cantando Bajo la Lluvia li ha deixat marca, literalment!

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data