En directe

Fórmula Estel

La chaise longue

amb Mercè Raga

La chaise longue

Al magazín d'El Matí a Ràdio Estel, una vegada a la setmana, convidem a seure a la nostra chaise longue els protagonistes de l'actualitat cultural, política i social del moment per gaudir d'una conversa sense pressa -i sense pausa.

Més informació

A la carta

06 Octubre 2022

David Fernández

L'hem vist fer de semàfor, de Roberto Chiquilicuatre o de "gilipollas". L'actor i humorista David Fernández és un professional del riure, però a ell, què és el que el fa riure? Això és el que ens confessa a Ràdio Estel, on també ens explica com va viure el seu pas per Eurovisió, pel programa LOL: Si te ríes, pierdes o Siete Vidas i com, a causa d'un dels seus personatges, s'ha vist en perill en més d'una situació!

Més informació

0:00 / 0:00

29 Setembre 2022

Màrius Serra

Escriptor, periodista, traductor, autor de mots encreuats, traductor de l'anglès, enigmista català... Màrius Serra ens explica quin és el secret de tocar tantes tecles, que té a veure amb el dia del seu naixement i ens confessa que és un "mestresso de casa" i la seva benzina, la passió.

Més informació

0:00 / 0:00

22 Setembre

Espartac Peran

Espartac Peran ens parla de la mort i el dol com poques persones s'atreveixen a fer-ho. El punt de partida és el llibre 'Tres desitjos abans de morir', un relat íntim basat en la mort dels seus pares i el seu germà. A més, descobrim que el periodista va coincidir en un viatge a l'Índia amb Olga Vallejo i entenem que potser hauriem de canviar l'expressió "t'acompanyo en el sentiment".

Més informació

0:00 / 0:00

15 Setembre

Carme Ruscalleda

Carme Ruscalleda, la primera dona que ha guanyat set estrelles Michelin, ens explica com van ser els seus inicis, com va néixer el restaurant Sant Pau, i com el seu fill, i també xef, Raül Balam, l'ha reobert sota el nom de 'Cuina Sant Pau'. A més, descobrim la relació que la cuinera té amb el cantant Joaquín Sabina i l'actor Robert De Niro.

Més informació

0:00 / 0:00

8 Setembre

Francesc Mauri

Després de 37 anys com a home del temps, Francesc Mauri, el nostre primer convidat a asseure’s a la chaise-longue de 'Ràdio Estel', s'ha guanyat ser una de les cares més conegudes i simpàtiques de TV3. Temps boig, canvi climàtic, i les polèmiques declaracions de l'entrenador del PSG, Christophe Galtier, que es va mofar de la proposta de viatjar amb l'equip amb tren per tal de contaminar menys sota la mirada del meteoròleg.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data