En directe

Camins

La chaise longue

amb Mercè Raga

Secció

La chaise longue

Al magazín d'El Matí a Ràdio Estel, una vegada a la setmana, convidem a seure a la nostra chaise longe els protagonistes de l'actualitat cultural, política i social del moment per gaudir d'una conversa sense pressa -i sense pausa.

Més informació

A la carta

24 Novembre 2022

Joan Salvat

Joan Salvat, una emblema del gènere del documental a casa nostra i que ha estat durant 37 anys al capdavant de programes de TV3 com 'Sense Ficció', '30 minuts' o '60 minuts' es jubila. A 'El Matí a Ràdio Estel', repassem la seva trajectòria, on ens explica que els inicis van ser d'allò més caòtics, ens confessa quin és el seu documental impossible, que mai no ha pogut fer, i defensa el seu ofici: "ara, el periodisme és més important que mai."

Més informació

0:00 / 0:00

23 Novembre 2022

Raquel Sans

L'actual periodista del 'Telenotícies Migdia' de TV3, Raquel Sans, s'asseu a la chaise-longue i conversa amb Mercè Raga, en la única entrevista on li han preguntat per la seva afició a les motos! A més, també descobrim que sabia que volia anar als Estats Units des dels tretze anys, que seria molt feliç si pogués cantar com Whitney Houston i ens explica el projecte teatral amb què està immersa, juntament amb Ramon Madaula.

Més informació

0:00 / 0:00

17 Novembre 2022

Peyu

Què és més complicat: fer màgia, fer humor o ser català? En Peyu ho té claríssim! "Ser català!". L'humorista estrena 'L'Il·lusionista', un nou espectacle on parodia els moviments dels mags i del qual "hi ha coses que no es poden explicar perquè estaríem fent malbé la il·lusió de la gent que vingui a veure l'espectacle." A més, ens confessa les paraules que li va dir un director d'una ràdio molt famosa: "Sort que no li vaig fer cas a aquell idiota!", ens ha dit.

Més informació

0:00 / 0:00

03 Novembre 2022

Vicent Sanchis

"Hi ha dos cosas que m'inquieten molt: la injustícia que es manté en el temps i el linxament". Coneixem una mica més la figura del periodista Vicent Sanchis, que ha reconegut que la curiositat per preguntar li ve de la impertinència, que la feina actual (al grup de comunicació de Nicola Pedrazzoli, propietari de 8tv i com a director del grup Món) li sembla més ara més dura que la de director de TV3 i que és un admirador dels comics. Però també havíem de preguntar-li per l'actualitat: què pensa del cas Dalmases?

Més informació

0:00 / 0:00

27 Octubre 2022

Mònica Planas

"La tele no està tan morta com voldrien." Ens quedem amb això que ens ha dit Mònica Planas, a la chaise-longue, d''El Matí a Ràdio Estel', a qui llegim al diari Ara fent la crítica de televisiva. La periodista ens confessa que treballa els set dies de la setmana i que no hi ha dia que no encengui la televisió; que no tornaria a treballar a la tele i què en pensa de programes com Sálvame, El programa de Ana Rosa, Zona Franca o Pasapalabra.

Més informació

0:00 / 0:00

20 Octubre

David Selvas

És actor, director i productor teatral i ara és al darrere de dues de les obres de teatre del moment: 'La família Hardwicke' (La Villaroel) i 'Romeu i Julieta' (Teatre Poliorama). David Selvas s'asseu a la chaise-longue d''El Matí a Ràdio Estel', i descobrim la incomoditat que el va portar a dirigir obres de teatre, com va passar de mirar textos a mirar excels, quina és la problemàtica que fa que els joves no vagin al teatre i ens explica alguns detalls del proper projecte de La Brutal, la seva productora: 'L'Illa deserta' (amb Miki Esparbé i Maria Rodríguez).

Més informació

0:00 / 0:00

13 Octubre 2022

Goyo Yebes

Goyo Yebes és el fundador del grup musical Celtas Cortos. Inevitable parlar amb ell de la importància per diverses generacions de ja himnes com La senda del tiempo i 20 de abril del 90. "Va estar a punt de no enregistrar-se", ha dit. Però també ens dona la seva opinió sobre ritmes nous que "podrien haver aprofitat per crear lletres amb altre tipus de missatges" i incideix en la necessitat, a la música, de "continuar amb el puny aixecat".

Més informació

0:00 / 0:00

06 Octubre 2022

David Fernández

L'hem vist fer de semàfor, de Roberto Chiquilicuatre o de "gilipollas". L'actor i humorista David Fernández és un professional del riure, però a ell, què és el que el fa riure? Això és el que ens confessa a Ràdio Estel, on també ens explica com va viure el seu pas per Eurovisió, pel programa LOL: Si te ríes, pierdes o Siete Vidas i com, a causa d'un dels seus personatges, s'ha vist en perill en més d'una situació!

Més informació

0:00 / 0:00

29 Setembre 2022

Màrius Serra

Escriptor, periodista, traductor, autor de mots encreuats, traductor de l'anglès, enigmista català... Màrius Serra ens explica quin és el secret de tocar tantes tecles, que té a veure amb el dia del seu naixement i ens confessa que és un "mestresso de casa" i la seva benzina, la passió.

Més informació

0:00 / 0:00

22 Setembre

Espartac Peran

Espartac Peran ens parla de la mort i el dol com poques persones s'atreveixen a fer-ho. El punt de partida és el llibre 'Tres desitjos abans de morir', un relat íntim basat en la mort dels seus pares i el seu germà. A més, descobrim que el periodista va coincidir en un viatge a l'Índia amb Olga Vallejo i entenem que potser hauriem de canviar l'expressió "t'acompanyo en el sentiment".

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data