En directe

Fórmula Estel

La mirada de David Serra

amb David Serra

Secció

Secció La mirada de David Serra

David Serra tanca la setmana del Camins amb la seva visió del món crítica i divertida.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

10 març

Els Oscars

Gent que quan surt del cinema o veient la pel·lícula es creu el millor director, opinant sobre el film, el millor fotògraf, per què opina de les imatges... i així un reguitzell de gent 'random' que podem trobar-nos, o que fins i tot nosaltres podem ser un d'ells, quin podríeu ser vosaltres?

Més informació

0:00 / 0:00

17 febrer

Carnaval

El carnaval i les disfresses.
0:00 / 0:00

3 febrer

Tipus d'amos de gossos

Tipus d'amos de gossos.  Ja sabem que són pitjors els amos moltes vegades, que els gossos.
0:00 / 0:00

20 gener

Un món millor

Quines coses odia en David Serra? Quines coses no veu normal en una societat com aquesta? Amb la seva mirada sempre crítica, però enginyosa i divertida ho descobrirem per trobar-nos, sense aquestes persones, un món millor.
0:00 / 0:00

23 desembre del 2022

Nadal

Les tradicions de Nadal, Cap d'Any. Com és la gent per aquestes festes? I a les reunions familiars? Ho analitzem tot amb David Serra.
0:00 / 0:00

2 desembre del 2022

Aficionats de les seleccions de futbol

Com són els aficionats de les seleccions del mundial de futbol? Ho repassem tot amb David Serra.
0:00 / 0:00

7 novembre del 2022

Redacció d'una ràdio

Com és la gent que treballa a la ràdio? El món de la ràdio entre bambolines, les seves entranyes, les persones que hi treballen: els productors, els tècnics, els guionistes... Darrere d'un programa radiofònic hi ha molta feina. Ho parlem amb David Serra.

Més informació

0:00 / 0:00

21 octubre del 2022

Els runners

Què va fer aixecar al David un diumenge? Una cursa ben d'hora! Per què no li agraden? Analitzem també la vestimenta que porten els 'corredors'.
0:00 / 0:00

7 octubre del 2022

Els supermercats

Els supermercats, aquell món infranquejable i tan necessari, sobretot els dies de més auge com són els divendres a la tarda o els dissabtes al matí. Qui no ha sobreviscut un 24 de desembre en un supermercat ple de gent? No parlarem de marques, encara que potser se'ns escaparà alguna. Ho parlem amb David Serra.

Més informació

0:00 / 0:00

23 setembre del 2022

Tipus de gent al metro

Analitza les diferents línies de metro que hi ha, però sobretot quina mena de gent hi va, com se les podria anomenar, segons el moment? Els que corrent per agafar el metro, els que van de pressa... Escolta-ho amb David Serra i riu una mica.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data