En directe

Fórmula Estel

L'entrevista

amb Pol Marsà

Secció

Entrevista

Els protagonistes del dia i les veus que ens ajuden a entendre què passa. Perquè ens agrada aprofundir en les claus de l’actualitat i donar veu i valor a l’opinió, l’experiència i les aportacions de persones a les qui val la pena d’escoltar. Cada dia, a les 8.35h, a ‘El Matí’.

Més informació

A la carta

06 febrer 2023

- Capítol 148.

LA PROTEÏNA. Suplements alimentaris

El dietista i nutricionista Andreu Prados, també professor del Grau en Nutrició Humana i Dietètica de Blanquerna-URL, ens capbussa en el món dels suplements alimentaris.
0:00 / 0:00

6 febrer 2023

Esteve Fernández

El Todacitan és un medicament farmacològic finançat que promet que, qui el pren, deixa de fumar en 25 dies. Analitzem com ho fa, avantatges i desavantatges amb el doctor Esteve Fernández, cap de la unitat de control del tabac de l'Institut Català d'Oncologia i catedràtic de salut pública de la universitat de Barcelona.

Més informació

0:00 / 0:00

3 febrer 2023

Marta Vilalta

El dia que els pressupostos de la Generalitat arrenquen el tràmit Parlamentari i que ja s'ha posat data, el 10 de març, perquè estiguin aprovats pel Parlament si res ho impideix, parlem amb Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC.  

Més informació

0:00 / 0:00

03 febrer 2023

David Cid

El dia que els pressupostos de la Generalitat arrenquen el tràmit Parlamentari i que ja s'ha posat data, el 10 de març, perquè estiguin aprovats pel Parlament si res ho impideix, parlem amb David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament.  

Més informació

0:00 / 0:00

2 febrer 2023

Alícia Romero

L'endemà del dia en què el PSC i el Govern van arribar a un acord pels pressupostos, Pol Marsà entrevista Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament i encarregada de la negociació.
0:00 / 0:00

1 febrer 2023

Jaume Alonso-Cuevillas

Després de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que va dictar ahir que Bèlgica ha d'entregar als líders del 'Procés' tret de constatar errades "sistèmiques" en la justícia espanyola, i després de l'acord pels pressupostos entre el Govern i el PSC, Pol Marsà entrevista Jaume Alonso-Cuevillas. Què en pensa l'advocat i diputat de JuntsxCatalunya, qui també va ser advocat de Puigdemont?

Més informació

0:00 / 0:00

31 Gener 2023

Marc Molins

Nou xoc entre el PSOE i Podem per la llei del ‘només sí és sí’. Els socialistes volen canviar-la i endurir les penes a les agressions amb violència o intimidació. Podem s’hi oposa perquè entén que això és tornar a la llei anterior.
De tots aquests canvis legislatius i de la decisió que ha de prendre al Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre l'extralimitació o no de Bèlgica en denegar l'extradició de l'exconseller Lluís Puig parlem amb l'advocat penalista Marc Molins.

Més informació

0:00 / 0:00

30 Gener 2022

Daniel Sirera

Entrevista a Daniel Sirera, candidat del PP Catalunya a l'alcaldia de Barcelona.
0:00 / 0:00

27 Gener 2023

Patrícia Gomà

Valoració de la vaga de mestres per part de Patrícia Gomà, secretària general d'Educació.
0:00 / 0:00

26 Gener 2023

Meritxell Ruiz

Parlem amb Meritxell Ruiz, secretària general de la Fundació Escoles Cristianes de Catalunya, amb relació a l'informe de la Sindicatura de Comptes al que ha tingut accés Ràdio Estel que revela que les ajudes per a activitats van arribar a les escoles d'alta complexitat amb el curs acabat.
Algunes escoles van haver de renunciar a l'ajuda, perquè com que no tenien els diners, no van poder fer l'activitat durant el curs.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data