En directe

Fórmula Estel

No és el que sembla

amb Xavier Pastor i Marta Méndez

Secció

Mediació en els conflictes de la vida diària amb Xavier Pastor i Marta Méndez.

Els conflictes es poden resoldre i els conflictòlegs Xavier Pastor i Marta Méndez ens en donen les claus per fer-ho. Perquè darrere d'un conflicte, sigui personal, familiar, polític o internacional, hi ha unes causes que hem d'esbrinar per convertir l'enfrontament en una oportunitat. 

Més informació

A la carta

26 febrer

Conflictes esportius

La vida no està exempta de conflictes esportius que, a vegades, esquitxa fins i tot les categories més baixes. Quantes vegades hem vist pares que, veient un partit de futbol dels seus fills, s'exalten i comencen a insultar l'àrbitre, altres pares i fins i tot els nens? Xavier Pastor ens dona a conèixer un conflicte esportiu amb Juanjo Capdevila, president del Futbol Sala Castelldefels i del Club Esportiu Tr3s Gav i Team Manager a la Kings i Queens League, a banda de formador de tutors de joc (àrbitres). Què passava? Com van resoldre el conflicte?

Més informació

0:00 / 0:00

19 febrer

El conflicte sentimental de Shakira i Piqué

Anàlisi del conflicte sentimental entre Shakira i Gerard Piqué. Com separar la persona del problema amb la parella?
0:00 / 0:00

12 febrer

Junts i ERC: amor i conflicte

Junts i ERC han tingut una història d'amor i conflicte. Atenció! Els conflictòlegs Xavier Pastor i Marta Méndez analitzen el seu origen i donen les pautes per solucionar-lo.


Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data