En directe

Fabricació Pròpia

No és el que sembla

amb Xavier Pastor i Marta Méndez

Secció

Mediació en els conflictes de la vida diària amb Xavier Pastor i Marta Méndez.

Els conflictes es poden resoldre i els conflictòlegs Xavier Pastor i Marta Méndez ens en donen les claus per fer-ho. Perquè darrere d'un conflicte, sigui personal, familiar, polític o internacional, hi ha unes causes que hem d'esbrinar per convertir l'enfrontament en una oportunitat. 

Més informació

A la carta

15 abril

Veïns i veïnes, àngels o dimonis?

Els veïns i les veïnes. Àngels o dimonis? Xavier Pastor i Marta Méndez donen les claus per resoldre els conflictes que puguin sortir amb aquells que viuen molt a prop.
0:00 / 0:00

8 abril

La mediació amb nens i nenes

La mediació amb nens i nenes és tan o més important que la dels adults. Com deia el filòsof i matemàtic grec Pitàgores, "eduqueu els nens i les nenes i no haureu de castigar els homes i les dones". L'advocada i mediadora Mariona Garriga recalca la importància d'ensenyar la mediació des de quart de Primària fins a joves de Batxillerat.

Més informació

0:00 / 0:00

18 març

Cal una mediació en el conflicte de les presons?

"Si vols negociar un seguit de coses, necessites un interlocutor. Buscar un cap de turc, a curt termini, no et permet aconseguir allò que demanes". Ara que hi ha un conflicte entre els funcionaris de presons i la consellera de Justícia, Gemma Ubasart, Xavier Pastor i Marta Méndez responen a la pregunta: cal una mediació en aquest conflicte?

Més informació

0:00 / 0:00

11 març

Justícia restaurativa

Comissions de la veritat, la reconciliació a Sudàfrica o trobades de víctimes i les seves famílies amb terroristes en diferents processos a Espanya i fora. Xavier Pastor i Marta Méndez ens acosten a la justícia restaurativa juntament amb un expert en la matèria, Jordi Casajoana, autor de 'Perdonarás al asesino'.

Més informació

0:00 / 0:00

4 març

Conflicte amb els caps

En aquesta introducció del tema, els conflictòlegs Xavier Pastor i Marta Méndez donen a conèixer dades que revelen que com millor és la relació dels treballadors amb els seus caps, més a gust treballen i més leals i productius són.

Més informació

0:00 / 0:00

26 febrer

Conflictes esportius

La vida no està exempta de conflictes esportius que, a vegades, esquitxa fins i tot les categories més baixes. Quantes vegades hem vist pares que, veient un partit de futbol dels seus fills, s'exalten i comencen a insultar l'àrbitre, altres pares i fins i tot els nens? Xavier Pastor ens dona a conèixer un conflicte esportiu amb Juanjo Capdevila, president del Futbol Sala Castelldefels i del Club Esportiu Tr3s Gav i Team Manager a la Kings i Queens League, a banda de formador de tutors de joc (àrbitres). Què passava? Com van resoldre el conflicte?

Més informació

0:00 / 0:00

19 febrer

El conflicte sentimental de Shakira i Piqué

Anàlisi del conflicte sentimental entre Shakira i Gerard Piqué. Com separar la persona del problema amb la parella?
0:00 / 0:00

12 febrer

Junts i ERC: amor i conflicte

Junts i ERC han tingut una història d'amor i conflicte. Atenció! Els conflictòlegs Xavier Pastor i Marta Méndez analitzen el seu origen i donen les pautes per solucionar-lo.


Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data