En directe

Fabricació pròpia

Pantalles

amb Elena Neira

Secció

Pren nota! Perquè aquí, les pantalles són els protagonistes, gràcies a les recomanacions de documentals i sèries de la professora de Comunicació de la UOC Elena Neira i la periodista Olga Vallejo.

També ens pots seguir a Spotify

A la carta

27 setembre

Documentals de científics estrella

Maa-Yiem, l’extraodinària història de Jordi Sabater Pi, El hombre y la tierra, Becoming Cousteau, Jane o Cosmos són alguns dels documentals de científics estrella que ens porta avui la periodista Olga Vallejo, on es relata la història i el coneixement de grans defensors de la vida i el medi ambient.

Més informació

0:00 / 0:00

20 setembre

Les sèries més sobrevalorades

El juego del calamar, Lost o The Crown, entre d'altres, són sèries amb un gran reconeixement i èxit internacional. Però són realment tan bones? És exagerat el renom que han aconseguit? Elena Neira ens porta les sèries més sobrevalorades, segons el seu punt de vista.

Més informació

0:00 / 0:00

13 setembre

Els millors 'true crime', més enllà de 'El Cuerpo en Llamas'

'Amanda Knox', 'Making a Murderer' o 'O.J: Made in America' són alguns dels millors continguts audiovisuals sobre true crime que podem trobar a plataformes com Netflix i que Elena Neira aprofita per recordar-nos, arran de l'estrena de la sèrie protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez, 'El Cuerpo en Llamas'.

Més informació

0:00 / 0:00

6 setembre

Documentals per a aprendre

Un fals documental de la humorista Diane Morgan sobre la història de la civilització, l'esperada docusèrie de Terenci Moix, un programa sobre la vida de l'autora de 'Nada', Carmen Laforet o la docusèrie sobre Albert Einstein, són algunes de les recomanacions d'Olga Vallejo.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data