En directe

Fabricació Pròpia

Pantalles

amb Elena Neira

Secció

Pren nota! Perquè aquí, les pantalles són els protagonistes, gràcies a les recomanacions de documentals i sèries de la professora de Comunicació de la UOC Elena Neira i la periodista Olga Vallejo.

També ens pots seguir a Spotify

A la carta

20 desembre del 2023

Les sèries 2024 que necessites veure

Novetats, segones i quartes parts... Quines estrenes de sèries 2024 tenim per al nou any? La periodista Elena Neira ens porta les novetats serièfiles més esperades per al nou any, entre les que destaquen La casa del Dragón 2, El Pingüino, True Detective 4 o Avatar: La leyenda de Aang, entre moltes altres.

Més informació

0:00 / 0:00

13 desembre del 2023

Documentals culinaris

Amb l’excusa de la nova etiqueta de Filmin, filmin culinary, Olga Vallejo repassa els millors documentals culinaris. 'She Chef', 'Campo a través. Mugaritz, intuyendo el camino', 'El Bulli, cooking in progress'  o 'El secreto del Ramen'.

Més informació

0:00 / 0:00

6 desembre del 2023

El boom de les minisèries

Què tenen les minisèries que enganxen tant? Som capaços de veure-les en un obrir i tancar d'ulls! En parlem amb la periodista Elena Neira, que també ens porta les recomanacions que no ens podem prendre.
0:00 / 0:00

29 novembre del 2023

Els millors documentals de dansa

Clàssic, street dance, contemporani... La periodista Olga Vallejo ens descobreix els millors documentals de dansa que es poden veure a les diferents plataformes. N'hi ha per tots els gustos i de tota menta d'estils!
0:00 / 0:00

22 novembre del 2023

Les sèries amb els millors 'plot twist'

Alerta spòilers! La secció d'avui n'és plena! I és que les periodistes Elena Neira i Olga Vallejo ens porten les sèries amb els millors "plot twist" (girs inesperats) dels últims temps. Joc de trons, Lost, Homeland, 24 hours, This is us, The Good Place, The White Lotus o El joc del calamar són les escollides.

Més informació

0:00 / 0:00

15 novembre del 2023

Descobrim la Generació Z

Com és la Generació Z? Què els interessa? Avui els joves nascuts a partir de 1995 i fins 2010 són els protagonistes d'aquest episodi. I és que la periodista Olga Vallejo ens porta diversos documentals protagonitzats per ells.

Més informació

0:00 / 0:00

8 novembre del 2023

Les millors sintonies i crèdits inicials de les sèries

Hi ha sintonies i crèdits inicials de sèries que són tota una declaració d'intencions. I és que introdueixen el to, ens posen en ambient i ens sedueixen. Repassem les més mítiques amb les periodistes Elena Neira i Olga Vallejo.

Més informació

0:00 / 0:00

25 octubre del 2023

C. Tangana obre una nova edició de l'In-Edit

L'In-Edit, el Festival Internacional de Cine Documental Musical, arriba a la 21a edició al Mooby Aribau. Comença amb un dels documentals més esperats dels últims temps: Esta ambición desmedida, sobre la darrera gira de C. Tangana. Repassem la resta de propostes destacades amb Toni Querol, director artístic del festival, i la periodista Olga Vallejo.

Més informació

0:00 / 0:00

18 octubre del 2023

Cinc sèries TOP a Disney+

The Mandalorian, Bruja escarlata y Visión, The Americans, Solo asesinatos en el edificio i The Bear. Aquestes són les cinc sèries TOP a veure a Disney+, segons les periodistes Elena Neira i Olga Vallejo. Amb elles repassem també la història de la factoria Disney quan es compleixen 100 anys de la seva creació.

Més informació

0:00 / 0:00

11 octubre del 2023

Els documentals esportius que ho peten

Després de quedar-se enganxada a Bechkam, la mini sèrie documental sobre el futbolista anglès estrenada a Netflix, la periodista Olga Vallejo fa un repàs pels documentals esportius més vistos a les plataformes. Els futbolistes Sergio Ramos i Alexia Putellas, el tennis John McEnroe o el surfista professional Garrett McNamara són els protagonistes, entre d'altres.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data