En directe

La Missa de cada dia

Sempre ens quedarà la música

amb Mercè Raga

Podcast Sempre ens quedarà la música

Podcasts on es repassa la trajectòria musical d'artistes, grups i diferents estils musicals.

També ens pots seguir a:


Més informació

A la carta

22 Maig

- Capítol 68.

Pop català

Podcast dedicat a la música del Pop català.
0:00 / 0:00

21 Maig

- Capítol 67.

Natalie Cole

Podcast dedicat a la música de Natalie Cole, cantant, compositora, i intèrpret estatunidenca. Filla d'un dels crooners més cèlebres de la història de la música, Nat King Cole i de Maria Hawkins, cantant que va destacar a l'orquestra de Duke Ellington.

Més informació

0:00 / 0:00

15 Maig

- Capítol 66.

Maria Laffitte

Podcast dedicat a la música de Maria Laffitte, cantant catalana, cofundadora del Tradicionàrius i membre d'Ara Va de Bo i d'Els Trobadors. Com a intèrpret, va destacar per la bellesa del color de la seva veu, per la claredat de la seva dicció i per la capacitat de matisos de la seva expressivitat

Més informació

0:00 / 0:00

14 Maig

- Capítol 65.

Frank Sinatra

Podcast dedicat a la música de Frank Sinatra, conegut com La veu, fou un cantant i actor estatunidenc. Al llarg de cinc dècades, va gravar més de 1300 cançons per a quatre companyies discogràfiques, i va guanyar l'Oscar al millor actor secundari per la seva actuació a D'aquí a l'eternitat.

Més informació

0:00 / 0:00

8 Maig

- Capítol 64.

Manu Dibango

Podcast dedicat a la música de Manu Dibango. Va ser un saxofonista, pianista, vibrafonista, director d'orquestra, autor, compositor i cantant camerunès.
0:00 / 0:00

7 Maig

- Capítol 63.

Montserrat Figueres

Podcast dedicat a la música de Montserrat Figueras. Fou una soprano catalana, especialitzada en música antiga. Fou referent en la interpretació d'un ampli repertori vocal de les èpoques medieval, renaixentista i barroca. La seva trajectòria va estar vinculada a la del seu marit, el músic igualadí Jordi Savall i Bernadet, amb el qual fundà grups com Hespèrion XX, la Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations, amb els que va realitzar nombrosos enregistraments i concerts.

Més informació

0:00 / 0:00

1 Maig

- Capítol 62.

Love

Podcast dedicat a les cançons que posen música als moments més romàntics de la nostra vida.
0:00 / 0:00

30 Abril

- Capítol 61.

Manolo Tena

Podcast dedicat a la música de Manolo Tena. José Manuel de Tena Tena, més conegut com a Manolo Tena va ser un cantautor espanyol. Va ser un dels artistes referents del rock madrileny a la dècada dels 80's. Entre les seves principals creacions hi ha Fred, Sang espanyola o Tocar Fusta.

Més informació

0:00 / 0:00

24 Abril

- Capítol 60.

Himnes

Podcast dedicat a la música dels Himnes dels països catalans.
0:00 / 0:00

23 Abril

- Capítol 59.

Tete Montoliu

Podcast dedicat a la música de Tete Montoliu. Vicenç Montoliu i Massana fou un pianista de jazz català. Cec de naixement, va ser el primer que va transcendir les fronteres i va aconseguir nivell internacional. El seu estil està molt influenciat per artistes com Duke Ellington, John Coltrane i Thelonious Monk.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 6 7