En directe

Vespres

Sempre ens quedarà la música

amb Mercè Raga

Podcast Sempre ens quedarà la música

Podcasts on es repassa la trajectòria musical d'artistes, grups i diferents estils musicals.

També ens pots seguir a:


Més informació

A la carta

19 Juny

- Capítol 76.

Roxette

Podcast dedicat a la música de Roxette, duet suec de música pop format per Per Gessle i Marie Fredriksson. Van arribar a aconseguir vendre més de 75 milions de discos i senzills per tot el món. Coneguts per cançons famoses com "The Look" i "It Must Have Been Love" de la reeixida pel·lícula Pretty Woman i més d'una dotzena de números 1.

Més informació

0:00 / 0:00

18 Juny

- Capítol 75.

Orquestra Maravella

Podcast dedicat a la música de l'Orquestra Maravella, conjunt musical català creat el 1951 a Caldes de Malavella per Lluís Ferrer i Puigdemont i que consta d'orquestra de concert, d'orquestra de ball i de cobla. 
0:00 / 0:00

12 Juny

- Capítol 74.

One hit wonder

Podcast dedicat als One hit wonder, és un terme utilitzat a propòsit per designar un artista o grup musical la popularitat del qual o èxit es deu únicament a una sola cançó. Com que les flors d'un dia són populars durant un període curt, el seu èxit sol tenir un gran valor nostàlgic, i solen aparèixer en recopilacions o efemèrides de l'època en què es va produir.

Més informació

0:00 / 0:00

11 Juny

- Capítol 73.

Norah Jones

Podcast dedicat a la música de Norah Jones, cantant, pianista i actriu americana. Ha guanyat nou premis Grammy i ha venut més de 50 milions de discos. Ha estat reconeguda com una de les artistes més populars de la dècada dels 2000. La seva música és una fusió de jazz amb country, blues, folk i pop.

Més informació

0:00 / 0:00

5 Juny

- Capítol 72.

Montserrat Caballé

Podcast dedicat a la música de Montserrat Caballé, soprano i cantant d'òpera catalana. Va ser una de les més grans sopranos d'òpera de la segona meitat del segle xx, amb molta anomenada per la seva tècnica i les seves interpretacions dels grans papers del bel canto de Rossini, Bellini i Donizetti.

Més informació

0:00 / 0:00

4 Juny

- Capítol 71.

Neil Sedaka

Podcast dedicat a la música de Neil Sedaka, cantant de pop i rock estatunidenc. Des de l'inici de la seva carrera musical l'any 1957, ha venut milions de discs i ha escrit i coproduït al voltant de 500 cançons per a altres i per a ell mateix.

Més informació

0:00 / 0:00

29 Maig

- Capítol 70.

Maria del Mar Bonet

Podcast dedicat a la música de Maria del Mar Bonet, cantant mallorquina especialitzada en música tradicional, tant mallorquina com d'arreu del Mediterrani, i en la musicació de poesia. Debutant com a cantant en els anys 60 va formar part del moviment de la Nova Cançó.

Més informació

0:00 / 0:00

28 Maig

- Capítol 69.

Neil Diamond

Podcast dedicat a la música de Neil Diamond, cantant, compositor, guitarrista, actor i productor nord-americà, molt carismàtic i famós per la veu perfectament modulada que li permet interpretar tota mena de gèneres musicals i profunda lírica introspectiva que imprimeix a les seves cançons una música melòdica, expressiva i de fàcil comprensió, tot i que tracta temes reflexius i amb grans arranjaments orquestrals. ersionat peces seves.

Més informació

0:00 / 0:00

22 Maig

- Capítol 68.

Pop català

Podcast dedicat a la música del Pop català.
0:00 / 0:00

21 Maig

- Capítol 67.

Natalie Cole

Podcast dedicat a la música de Natalie Cole, cantant, compositora, i intèrpret estatunidenca. Filla d'un dels crooners més cèlebres de la història de la música, Nat King Cole i de Maria Hawkins, cantant que va destacar a l'orquestra de Duke Ellington.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 7 8