En directe

Fórmula Estel

Spoilers

amb Rafa Sanahuja

Pòdcasts Spoilers

Per què una pel·lícula ens atrapa? Rafa Sanahuja, amb els crítics de cinema Carles Martínez, Nestor Company i Lorea Arrizabalaga, disseccionen les grans pel·lícules de la història del cinema per tractar d'esbrinar per què són úniques. En cada capítol tots els detalls d'un film amb el càsting, els directors, els millors moments, els premis i les anècdotes. Spoilers: el cinema, al detall.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

30 juny

- Capítol 16.

Seven

Rafa Sanahuja, Lorea Arrizabalaga i Nestor Company disseccionen la inquietant pel·lícula Se7en, de David Fincher. Un dels thrillers més impactants de tots els temps, amb uns Morgan Freeman i Brad Pitt en estat de gràcia.

Més informació

0:00 / 0:00

9 juny

- Capítol 15.

Indiana Jones III i IV

Al capítol d'avui, Lorea Arrizabalaga i Néstor Company ens ajuden a disseccionar les dues darreres entregues de la saga Indiana Jones. El yin i el yan. 'La última cruzada', possiblement la millor de totes i 'El reino de la calavera de cristal', sens dubte, la pitjor. Perquè una és un rotund sí i l'altra un rotund no? Les respostes, al pòdcast.

Més informació

0:00 / 0:00

12 maig

- Capítol 14.

Indiana Jones I i II

Al capítol d'avui, amb l'ajuda de Lorea Arrizabalaga i Nèstor Company, analitzarem les dues primeres entregues de la saga d'aventures més increïble i espectacular de tots els temps: Indiana Jones. L'arqueòleg del fuet i el barret busca l'arca perduda i es perd al Temple maleït. Harrison Ford, Steven Spielberg, George Lucas. Tot pot passar!

Més informació

0:00 / 0:00

28 abril

- Capítol 13.

Alien, el vuitè passatger

En aquest nou capítol Rafa Sanahuja i Lorea Arrizabalaga, amb les píndoles de Néstor Company, disseccionen "Alien, el vuitè passatger". Una pel·lícula mítica, que barreja amb mestria els gèneres de terror i ciència-ficció i ha quedat a l'imaginari col·lectiu com una obra rodona.

Més informació

0:00 / 0:00

14 abril

- Capítol 12.

Million Dollar Baby

En aquest capítol, amb l'ajuda de l'experta en cinema Lorea Arrizabalaga, analitzem la increïble pel·lícula Million Dollar Baby. Probablement una de les obres més rodones, dures i commovedores de la història del cinema. Amb direcció magistral de Clint Eastwood, una meravellosa Hilary Swank i un Morgan Freeman en estat de gràcia. El meu amor, la meva llum, el meu cor. Mo Cuishle.

Més informació

0:00 / 0:00

10 març

- Capítol 11.

Los puentes de Madison

En aquest capítol, Rafa Sanahuja, Lorea Arrizabalaga i Nestor Company, us fan Spoilers de 'Los puentes de Madison'. Tots els detalls darrere aquesta obra mestra del cinema romàntic, la seva història i el seu llegat. Clint Eastwood i Meryl Streep, quins genis!

Més informació

0:00 / 0:00

10 febrer

- Capítol 10.

La saga Harry Potter

La saga Harry Potter va ser i continua sent un fenomen, tant literari com cinematogràfic. Els personatges creats per J.K. Rowling, que van cobrar vida al llarg de 8 llargmetratges i deu anys de pel·lícules, han marcat tota una generació i s'han convertit en icona pop. Més enllà d'això, les pel·lícules tenen màgia. En aquest capítol, amb Lorea Arrizabalaga, us fem spoilers de tot plegat. Alohomora!

Més informació

0:00 / 0:00

27 gener

- Capítol 9.

Algunos hombres buenos

En aquest capítol, viatgem de nou als 90 per disseccionar un film que va resultar un èxit rotund. Pel·lícula de temàtica judicial que funciona a les mil meravelles, amb un repartiment de luxe i amb una seqüència final que roman a l'imaginari col·lectiu. Us fem Spoilers d'Algunos hombres buenos, amb Tom Cruise, Demi Moore, i un immens Jack Nicholson. ¿Ordenó usted el código rojo?

Més informació

0:00 / 0:00

13 gener

- Capítol 8.

Cadena Perpètua

Andrew Dufresne (Tim Robbins), és condemnat de per vida i enviat a la presó de Shawshank. Allà sorgirà una amistat pura amb Red (Morgan Freeman), un home que aconsegueix algunes coses de tant en tant. Fem Spoilers de Cadena Perpètua, obra magna, dirigida per Frank Darabont, basada en un relat de Stephen King. Meravellosa apologia de l'esperança i l'amistat.

Més informació

0:00 / 0:00

16 desembre del 2022

- Capítol 7.

Toy Story

L'estudi Pixar ha estat, des dels seus inicis, una màquina infal·lible de creativitat. Històries màgiques, plenes de personatges icònics, que sedueixen per igual a nens i grans. Cinema amb majúscules. En aquest nou capítol, us fem Spoilers de Toy Story, la primera cinta animada completament amb efectes digitals a la història del cinema. 'Hasta el infinito y más allá'.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data