En directe

Fórmula Estel

Spoilers

amb Rafa Sanahuja

Podcasts Spoilers

Per què una pel·lícula ens atrapa? Rafa Sanahuja, amb els crítics de cinema Carles Martínez i Nestor Company, disseccionen les grans pel·lícules de la història del cinema per tractar d'esbrinar per què són úniques. En cada capítol tots els detalls d'un film amb el càsting, els directors, els millors moments, els premis i les anècdotes. Spoilers: el cinema, al detall.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

25 novembre

- Capítol 6 .

El Silencio de los Corderos

Cinc Oscars. Els cinc grans (Millor actor, millor actriu, millor director, millor guió adaptat i millor pel·lícula). Una història del tot inquietant que atrapa l'espectador i el porta per un camí tortuós, entre el fet psicològic i el fet físic. I el descobriment de, probablement, el millor dolent de tots els temps: el Dr. Hannibal Lecter. És 'El silencio de los corderos' la pel·lícula perfecta?

Més informació

0:00 / 0:00

11 novembre

- Capítol 5 .

La Jungla de Cristal

En aquest capítol, Rafa Sanahuja, Carles Martínez i Néstor Company us fan Spoiler de DIE HARD (Jungla de Cristal). El clàssic del 1998, que va revolucionar el cinema d'acció. Una pel·lícula rodona, amb un heroi atípic, un dolent brillant, i un gratacel fins a dalt de terroristes. Yippee Ki-Yay!

Més informació

0:00 / 0:00

28 octubre

- Capítol 4.

Instint Bàsic

En aquesta ocasió fem Spoilers d'Instint Bàsic. La provocadora cinta de Paul Verhoeven, que el 1992 va arribar a les pantalles amb Michael Douglas i una desconeguda Sharon Stone com a protagonistes. Un Thriller amb tints eròtics, absolutament desacomplexat, que es va convertir en un clàssic instantani. Per què? Us ho expliquem. Avui amb Lorea Arrizabalaga, experta en cinema.

Més informació

0:00 / 0:00

14 octubre

- Capítol 3.

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2022

Carles Martínez explica la seva experiència en el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2022. El Carles ens dona la seva opinió sobre les novetats més aclamades i les pel·lícules de menor pressupost que més li han cridat l'atenció. També, palparem l'ambient que es respira en un festival com aquest en què ha visionat moltes hores de cinema i ha compartit convivència amb gent del gremi de tots els sectors.

Més informació

0:00 / 0:00

23 setembre

- Capítol 2.

Atrapat en el temps

En aquest segon capítol analitzem un nou clàssic: Atrapat en el temps, de Harold Ramis, i amb un Bill Murray en estat de gràcia. Una pel·lícula icònica, amb un plantejament absolutament original i que ha esdevingut referència pop. Benvinguts al dia de la marmota.

Més informació

0:00 / 0:00

9 Setembre

- Capítol 1.

Regreso al futuro

Al primer capítol del podcast de cinema de la casa, Rafa Sanahuja, amb ajuda dels crítics de cinema Carles Martínez i Nestor Company, disseccionen el clàssic dels anys vuitanta, 'Regreso al futuro'. Una pel·lícula icònica, referent del cinema, que ha sobreviscut de manera magnífica al pas del temps. La pel·lícula perfecta?

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data