En directe

Vespres

Té delicte

amb Santi Giménez

Secció

Secció Té delicte

El periodista i escriptor Santi Giménez compareix a Camins i fa ús de la seva mirada sarcàstica i crítica, per fer un repàs als delictes i crims més surrealistes mai comesos. Delictes que, per extravagants, tenen delicte.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

17 juliol

Sanfermines i Wimblendon

Parlarem sobre l'estreta relació que hi ha entre els Sanfermines i Wimblendon. Que sí, que sí. Que n'hi ha de relació. Ja veureu!
0:00 / 0:00

3 juliol

Baralla estil Far West a la Tagliatella

La baralla del Far West a la Tagliatella de Diagonal Mar, en un sopar de Nadal. Amb un consell de primer de baralla: 'que no t'agafin mai, que agafin a l'altre' i amb una anècdota molt divertida: va estar al càsting d'OT, perquè passejava al seu gos pel mateix lloc.

Més informació

0:00 / 0:00

19 juny

Partides il·legals de cartes

Una teoria boja sobre la relació entre tofes abundants i hits de karaoke. A més, ens explicarà un nou crim que barreja amor, cartes i ball.
0:00 / 0:00

22 maig

Els fals policia

La seva secció de crims 'cutres' i (a més de parlar-nos d'Indiana Jones i el Fary) ho farà sobre un policia dolent o d'un dolent que es feia passar per policia. Eh, però la policia no és 'tonta'!
0:00 / 0:00

8 maig

Addiccions

El tema d'avui és les addiccions, que interessa a tothom, també als menjadors de llaminadures. I ens explica la trista història de José Manuel PP, més conegut com a Pires, un camell històric a Vigo.
0:00 / 0:00

17 abril

Bars

Ens porta una lliçó important: Si estem a un bar i algú ens convida a beure, cal no pensar-lo massa i fer-li cas. Sempre. Per què?
0:00 / 0:00

27 març

Nit Gallega

Galizia, 10 anys enrere: tres 'mangutes' atraquen un mossèn a casa seva, el deixen lligat, i fan servir la seva VISA al Club (per adults) Vitiza.
0:00 / 0:00

13 març

El cas del ciclista Ambrossini

Ambrosio Sánchez era conegut per El Ambrossini perquè feia molt bé les imitacions d'Eros Ramazzotti als karaokes de la zona, però que va passar amb ell i uns ciclistes?
0:00 / 0:00

27 febrer

El delinqüent de la tanatosi

Dels creadors de la secta de l'onze i del manual del perfecte gigoló, arriba el delicte de la tanatosi. La tanatosi és una habilitat pròpia del regne animal. És la capacitat de fer-se el mort, com a mecanisme de defensa, i això és el que va fer el delinqüent d'aquest delicte, però no va sortir bé la cosa.

Més informació

0:00 / 0:00

13 febrer

La trista història d'un intent de gigoló

Santi Giménez ens porta la trista història d'un intent de gigoló, que va quedar en res. Un noi de Culleredo, província de A Corunya, que es va aventurar a respondre a un anunci de premsa on es demanaven acompanyants per a senyores i que va acabar sent víctima d'una estafa telefònica d'allò més bàsica. Té delicte.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data