En directe

Fórmula Estel

Tecnopèdia

amb Pau Font

Secció

Tecnopèdia

Per poder viure en un món tan tecnològic com el que vivim ens cal ajuda. És impossible poder estar al dia de tot, però si més no, tenir clars els elements bàsics de com funciona tot plegat ens donarà eines per ser més hàbils en entorns socials i professionals.

En Pau Font ens explica de forma entenedora i pedagògica allò de la tecnologia que mai ens havíem atrevit a preguntar. És expert en comunicació, continguts digitals, audiovisuals, educació i altres temes. Ha estat professor de formació superior en diversos àmbits, fa xerrades i conferències arreu. El podeu trobar a Twitter com a @Pau_font

Més informació

A la carta

30 Novembre

Consum digital per generacions

Hi ha un consum digital diferent segons la generació a què pertanyis? Pau Font diu que sí... però no. Escolta les seves raons!
0:00 / 0:00

2 Novembre

Ergonomia informàtica

Què és l'ergonomia informàtica? Pau Font ens dona consells per treballar de forma saludable davant un ordinador.
0:00 / 0:00

11 Octubre 2022

Discos durs i emmagatzematge

Els ordinadors i dispositius informàtics treballen amb dades que han de tenir el seu "lloc d’aparcament", els discos durs. El que Pau Font defineix com "els estómacs dels ordinadors", que ens explica el que hem de tenir en compte a l'hora de comprar-ne un!

Més informació

0:00 / 0:00

7 Setembre

Els podcasts

Els podcasts! Què són? Quant han de durar? Valen per a tothom? Quina diferència hi ha amb les seccions de ràdio? Pau Font (a Twitter @Pau_font i a Youtube @PauFontSancho) ens ho explica!

Més informació

0:00 / 0:00

20 Juliol

- Capítol 43.

Tecnologia indispensable per a l'estiu

Marxes de vacances i t'ho vols endur tot: mòbil, carregador, portàtil, bateria externa... Però tot a la maleta no hi cap! És per això que Pau Font (a Twitter @Pau_font i a Youtube @PauFontSancho) ens explica quins són els aparells indispensables i aplicacions com 'App Platges' que ens poden fer les vacances més fàcils!

Més informació

0:00 / 0:00

13 Juliol

- Capítol 42.

El 'dayketing'

Què tenen en comú el dia de la mare, San Valentín, el Black Friday o el Prime Day? Totes aquestes jornades responen a una mateixa estratègia de màrqueting anomenada 'dayketing' i que gràcies a Pau Font, l'expert en comunicació i continguts digitals de Ràdio Estel, ja sabràs què és i com funciona!

Més informació

0:00 / 0:00

06 Juliol

- Capítol 41.

Els mòbils i la nostra memòria

Alguns estudis diuen que no podem estar més de 15 minuts sense mirar el mòbil i que com més joves són els usuaris, més acostuma a passar. Com afecta l’ús intensiu de pantalles respecte a la memòria del nostre cervell? Tots els detalls amb Pau Font!

Més informació

0:00 / 0:00

29 Juny

- Capítol 40.

Bossware

Són moltes les empreses que fan servir el 'bossware': programes de monitorització dels treballadors per tal de poder controlar si treballen des de casa o no. Com funciona aquesta monitorització? Quins són els seus efectes? És èticament correcte? Les respostes ens les dona Pau Font.

Més informació

0:00 / 0:00

22 Juny

- Capítol 39.

RSS o agregadors de continguts

Pau Font ens mostra les avantatges i desavantatges dels RSS o agregadors de continguts i ens explica la paraulota 'feed'.
0:00 / 0:00

16 Juny

- Capítol 38.

Waze

Potser després d'escoltar la 'Tecnopèdia', se't farà complicat viure sense Waze! Darrere d'aquesta app tipus GPS hi ha molts usuaris! Usuaris que avisen en temps real si hi ha un embús en la carretera, un accident o algun tipus de perill. A Pau Font li ha canviat la vida.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 4 5