En directe

Fórmula Estel

Tecnopèdia

amb Pau Font

Secció

Secció Tecnopèdia

Per poder viure en un món tan tecnològic com el que vivim ens cal ajuda. És impossible poder estar al dia de tot, però si més no, tenir clars els elements bàsics de com funciona tot plegat ens donarà eines per ser més hàbils en entorns socials i professionals.

En Pau Font ens explica de forma entenedora i pedagògica allò de la tecnologia que mai ens havíem atrevit a preguntar. És expert en comunicació, continguts digitals, audiovisuals, educació i altres temes. Ha estat professor de formació superior en diversos àmbits, fa xerrades i conferències arreu. El podeu trobar a Twitter com a @Pau_font

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

28 juny

Dead Drops, USB empotrats a la paret

Alguna vegada has vist un USB empotrat a la paret? Així va crear Aram Bartholl, un artista alemany, Dead Drops, que va començar com a una obra artística a Nova York que pretenia crear una xarxa offline d'intercanvi d'arxius que no depengués d'internet n i de cap òrgan internacional. De 5 USB inicials a Nova York, ara n'hi ha més de 2.200 a diverses ciutats del món.
T'explica tot plegat Pau Font!

Més informació

0:00 / 0:00

24 maig

Com funciona Internet

T'has preguntat mai on van a parar les imatges, els vídeos i els textos que puges a la xarxa? Pau Font t'explica com s'emmagatzema aquesta informació als megaordinadors d'Instagram, Facebook o Google.

Més informació

0:00 / 0:00

17 maig

Twitch

Saps que Twitch és una mica "com la televisió"? Aquesta és una de les reflexions de Pau Font sobre la plataforma de retransmissions en directe per internet del món dels videojocs.

Més informació

0:00 / 0:00

26 abril

Els teclats

Darrere d'un teclat d'ordinador hi ha molta història! Ens l'explica Pau Font, expert en comunicació, continguts digitals, audiovisuals i educació.
0:00 / 0:00

29 març

La digitalització a les escoles

La cursa per a la digitalització de la societat és ferotge. Per això, l'ús de la tecnologia a les escoles és imprescindible perquè els alumnes tinguin eines a l’abast per ser competents tecnològicament. Però què passa als centres educatius? Existeix l'estructura necessària per a fer front a la digitalització a les escoles?

Més informació

0:00 / 0:00

01 març

Novetats del Mobile World Congress

Quines són les novetats que la tecnologia deixa paleses el Mobile World Congress, segons Pau Font, el nostre expert de referència en comunicació i continguts digitals?
0:00 / 0:00

18 Gener 2023

Automatismes tecnològics

Els dispositius que fem servir, siguin mòbils, rellotges intel·ligents, càmeres, sensors, etc., pretenen fer-nos la vida més fàcil i més segura. O no. Els repassa Pau Font, amb els seus pros i contres.
0:00 / 0:00

04 Gener 2023

Benestar general

Què és això del benestar digital? Pau Font, el nostre expert de referència en comunicació i continguts digitals, ens explica el concepte i ens dona consells per viure una relació millor i més saludable amb la tecnologia.
0:00 / 0:00

30 Novembre del 2022

Consum digital per generacions

Hi ha un consum digital diferent segons la generació a què pertanyis? Pau Font diu que sí... però no. Escolta les seves raons!
0:00 / 0:00

2 Novembre del 2022

Ergonomia informàtica

Què és l'ergonomia informàtica? Pau Font ens dona consells per treballar de forma saludable davant un ordinador.
0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 5 6