En directe

Tot sardana

Top sardanes

amb Gerard Carrión

Podcast

Pòdcasts Top Sardanes

Gerard Carrión, director del programa 'Tot Sardana', es proposa promocionar i difondre les sardanes a través de peces representatives que han deixat empremta.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

2 març

- Capítol 36.

Ramon Vilà i Max Havart.

Els compositors protagonistes seran en Ramon Vilà i en Max Havart. Dues propostes ben diferents i molt engrescadores. Segur que farà les delícies de tots vosaltres, amigues i amics.
0:00 / 0:00

24 febrer

- Capítol 35.

Narcís Oliveres i Florenci Mauné

Aquesta edició serà molt especial perquè escoltarem dues sardanes de 'lluïment' o conegudes popularment com a 'obligades'. Els compositors protagonistes seran en Narcís Oliveres i en Florenci Mauné. Espero que el gaudiu molt.
0:00 / 0:00

10 febrer

- Capítol 34.

Vicenç Bou

Escoltarem dues sardanes selectes del comositor Vicenç Bou i us farem unes pinzellades molt interessants de la seva trajectòria musical.
0:00 / 0:00

27 gener

- Capítol 33.

Josep Serra Bonal

Escoltarem una sardana de lluïment de diversos instruments, datada a l'any 1894, del compositor altempordanès Josep Serra Bonal. L'altra proposta serà una sardana sorpresa que farà les delícies de tots els oients. 
0:00 / 0:00

20 gener

- Capítol 32.

Josep Saderra Puigferrer

Les dues sardanes seran d'en Josep Saderra Puigferrer. Una de lluïment de dos tibles, i l'altra, una de ben popular que va arrelar, i segueix captivant a tots els "sardanistes de plaça". Dues sardanes ben engrescadores.
0:00 / 0:00

13 gener

- Capítol 31.

Agapit Torrent i Jordi León

Els compositors protagonistes seran: l'empordanès  Agapit Torrent, amb motiu d'escaure's el 2023 el centenari del seu naixement, i un compositor i instrumentista contemporani, com és el barceloní Jordi León. Dues sardanes pensades per tots vosaltres. Segur que us captivaran. 

Més informació

0:00 / 0:00

23 desembre del 2023

- Capítol 30.

Jaume Roca Delpech i Martirià Font Coll

Els compositors destacats seran en Jaume Roca Delpech i en Martirià Font Coll. Us oferiré dues sardanes d'aquests compositors de comarques gironines que segur que us captivaran. 
0:00 / 0:00

16 desembre del 2023

- Capítol 29.

Montserrat Pujolar i Miquel Subirats

La primera sardana que us proposem és de la compositora ripollesa, Montserrat Pujolar, serà de lluïment de tenora, segur que us captivarà. I la segona proposta, és d'un compositor, també contemporani, el vigatà Miquel Subirats, una sardana dedicada a l'Agrupació Sardanista de Vic. Dues sardanes que han deixat empremta i que convé incloure-les en aquest pòdcast.

Més informació

0:00 / 0:00

9 desembre del 2023

- Capítol 28.

Carles Rovira i Joaquim Soms

Els compositors protagonistes seran en Carles Rovira i en Joaquim Soms. Tindrà la particularitat que escoltarem un galop i una sardana molt balladora d'un compositor molt estimat i enyorat.
0:00 / 0:00

2 desembre del 2023

- Capítol 27.

Josep Cassú i Jordi Paulí

Estrena del compositor Josep Cassú de la sardana estrenada el 26 de novembre de 2023 a Palamós. I també escoltarem la sardana d'en Jordi Paulí. Dues peces d'autors contemporanis molt balladores i que us captivaran.
0:00 / 0:00

Filtra per Data