En directe

Fabricació Pròpia

ELECCIONS GENERALS

POLÍTICA

Carlos Carrizosa: "Ciutadans torna a ser Catalunya i Catalunya ha de tornar a ser el centre del partit"

Segons el líder del partit al Parlament, Ciutadans estudia si mantenir l’executiva nacional i la seu del partit a Madrid

1 juny 2023

Redacció

Comparteix
Carlos Carrizosa
El president de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, al Parlament de Catalunya

Carlos Carrizosa assegura que “Ciutadans torna a ser Catalunya perquè és on tenen més representació i més opcions de mantenir el partit amb representació institucional i un suport de la ciutadania molt més important que a la resta d’Espanya”. En una entrevista al programa El Matí a Ràdio Estel, el president de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha considerat que “els companys del partit nacional han de passar una travessia del desert molt més llarga i complexa que a Catalunya” perquè “s’ha produït una tornada del centre de gravetat del partit a Catalunya”. Per aquest motiu, Carrizosa ha afegit que es plantejaran seriosament si mantenen la seu de Madrid i l'executiva nacional o no. 

Sobre la crítica del fins ara portaveu adjunt del partit al Congrés, Edmundo Bal, que ha titllat de "covards" a alguns membres del partit, Carrizosa ha remarcat que “Bal tenia l’ambició de substituir Inés Arrimadas i no ha entomat que el partit hagi decidit no presentar-se a les eleccions generals” anunciades per sorpresa pel president del govern espanyol Pedro Sánchez el proper 23 de juliol. 

Entrevista a Carlos Carrizosa, president de Ciutadans a Catalunya

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

"La pujada de PP i Vox a les eleccions municipals es pot llegir en clau d'eleccions generals"

Resultats de les eleccions municipals de Barcelona del 28 M

Àngels Pont, directora general del GESOP, creu que els resultats d'aquests comicis "han configurat un marc mental diferent per les eleccions generals del desembre"

29 maig 2023

Redacció

POLÍTICA

Xavier Trias: "Si guanyo a Colau, una de les primeres coses que faré serà tornar a anar a dinar amb ella"

Xavier Trias, als estudis de Ràdio Estel

El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona exigeix al Partit Popular que si volen parlar amb ell, primer li han de demanar perdó

26 maig 2023

Redacció