En directe

X Trobada mundial de les famílies

RÀDIO ESTEL

"1 de cada 4 accidents és per distraccions (mòbil, etc.)"

Aquest dimarts A Primera Hora ha entrevistat l’advocada Anaïs Franquesa sobre la interpel·lació entre el El Defensor del Pueblo de l’Estat i el Síndic de Greuges…

4 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts A Primera Hora ha entrevistat l’advocada Anaïs Franquesa sobre la interpel·lació entre el El Defensor del Pueblo de l’Estat i el Síndic de Greuges de Catalunya arrel dels llaços grocs als edificis i espais públics: “El llaç groc el què està intentant fer és una defensa dels drets fonamentals. Salvant les distàncies, es com si veies una bandera LGTBI i no hi està d'acord”, ha expressat Franquesa.
Una setmana en la que també és noticia el pèssim Agost que s’ha viscut a les carreteres catalanes amb el doble de víctimes mortals que ara fa tot just un any. Hem parlat d’aquest tema tant preocupant amb Juli Gendrau, Director General del Servei Català de Trànsit, que ha explicat que han crescut les víctimes mortals que hi ha en accidents, i que entre els motius d’accidents, 1 de cada 4 accidents és per distraccions (mòbil, etc.), i després ve augment velocitat, alcohol i drogues.
Finalment a tres quarts de 9 del matí hem parlat amb el periodista i codirector de la revista Valors, Joan Salicrú, sobre el primer número del curs. 
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció