En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

"1 de cada 4 accidents és per distraccions (mòbil, etc.)"

Aquest dimarts A Primera Hora ha entrevistat l’advocada Anaïs Franquesa sobre la interpel·lació entre el El Defensor del Pueblo de l’Estat i el Síndic de Greuges…

4 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts A Primera Hora ha entrevistat l’advocada Anaïs Franquesa sobre la interpel·lació entre el El Defensor del Pueblo de l’Estat i el Síndic de Greuges de Catalunya arrel dels llaços grocs als edificis i espais públics: “El llaç groc el què està intentant fer és una defensa dels drets fonamentals. Salvant les distàncies, es com si veies una bandera LGTBI i no hi està d'acord”, ha expressat Franquesa.
Una setmana en la que també és noticia el pèssim Agost que s’ha viscut a les carreteres catalanes amb el doble de víctimes mortals que ara fa tot just un any. Hem parlat d’aquest tema tant preocupant amb Juli Gendrau, Director General del Servei Català de Trànsit, que ha explicat que han crescut les víctimes mortals que hi ha en accidents, i que entre els motius d’accidents, 1 de cada 4 accidents és per distraccions (mòbil, etc.), i després ve augment velocitat, alcohol i drogues.
Finalment a tres quarts de 9 del matí hem parlat amb el periodista i codirector de la revista Valors, Joan Salicrú, sobre el primer número del curs. 
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció