En directe

El Matí a Ràdio Estel

ACTUALITAT

100 anys d'una estrella com Dean Martin

Dino Paul Crocetti, conegut com a Dean Martin, va néixer a Steubenville, Ohio un 7 de juny de 1917, fou un còmic, actor i cantant…

6 juny 2017

David García

Comparteix

Dino Paul Crocetti, conegut com a Dean Martin, va néixer a Steubenville, Ohio un 7 de juny de 1917, fou un còmic, actor i cantant estatunidenc. Els seus pares eren uns immigrants italians. La seva mare, Angela Crocetti, era mestressa de casa i el seu pare, Gaetano Crocetti, era barber. Dino abandonà els estudis quan finalitzà el col·legi, començà a treballar en diferents coses, com a peó, benziner, croupier, i àdhuc com a boxejador. Com a boxejador va adquirir cert èxit. Utilitzava com a pseudònim el nom de Kid Crocetti. El 2 d'octubre de 1941 es casà amb Elizabeth Anne McDonald. Van tenir quatre fills, entre ells, la també cantant Gail Martin. Dean es divorcià en 1949. Aquell mateix any es casà amb una altra dona. Ens va deixar a Beverly Hills, Califòrnia un 25 de desembre de 1995. 

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció