En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

17ª Campanya REIS PER A TOTHOM

17ª Campanya REIS PER A TOTHOM,la campanya de recollida de joguines noves i objectes per a gent gran queorganitza la Delegació de Pastoral Universitària a…

12 desembre 2014

Comparteix

17ª Campanya REIS PER A TOTHOM,la campanya de recollida de joguines noves i objectes per a gent gran queorganitza la Delegació de Pastoral Universitària a través del  Centre Cristià dels Universitaris, encol·laboració amb Càritas, Ràdio Estel, Catalunya Cristiana, el Club més Amicsi el Museu Diocesà de Barcelona. La recollida de joguines i obsequis per a lagent gran finalitzarà el 19 de desembre.

REIS PER A TOTHOM és una de les campanyes de reis més antigues que es realitzen arreu deCatalunya, amb una distribució de més de 5.000 joguines. Però REIS PER A TOTHOM és molt més que unarecollida de joguines, vol ser una campanya en la què els implicats realitzintasques en benefici de terceres persones. La Delegació de PastoralUniversitària l’organitza amb l’objectiu que els universitaris de diferentscentres tinguin l’oportunitat de posar en pràctica uns dies de donació real ientrin en contacte amb el món de les persones que viuen en els marges de la societat. Es tracta,doncs, de donar formació i ajudar a la conscienciació sobre la realitat de lasocietat en la que vivim.

Hi ha múltiples maneres d'ajudar: aportant joguines iobsequis, facilitant la difusió o el transport de joguines, classificant lescomandes que es reben, etc.

D’altra banda, les entitats que necessiteu joguines japodeu fer les vostres peticions.

La Campanya REIS PER A TOTHOM demana que no et quedis de braços creuats i que POSIS EL TEU GRANET DESORRA!!.

Informació a: CCU, C/Villarroel 81 baixos. Tel.: 933233368o al 619584018 campanyareisccu@gmail.com

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció